Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzisiaj ide do lekarza na 17:35 ciekawe co mi powie. pewnie da cos a jelita typu trilac czy cus i jak nie przejdzie to dopiero jakies usg albo cos ale lepiej zeby przeszlo. no nic zobaczymy. GOSIA wiesz ze ja se juz na zapas martwie i panikujeale tak powaznie to nie powiem boje sie ze to od cc moze jednak byc... dzisiaj sama wzielam trilac moze akurat pomoze chodz godz minela i narazie nic nie dalo. wezme jeszcze w poludnie pozniej do lekarza i zobaczymy czym pani lekarz zabysnie ...
za pierwszym razem było to samo mleko za drugim już mleko z wydzieliną podobną do krwi poza tym wyskoczyła jej na brzuszku, klatce piersiowej i pleckach paskudna wysypka 
oczywiście że karmie piersią to stwierdzili że pewnie to krew z poranionych brodawek które sprawdzone przez panią doktor okazały sie w porządku
potem było podejrzenie że młoda ma chorobę krwotoczną a następnie jedna pani doktor stwierdziła że u młodej wystąpił po prostu taki efekt alergiczny ( ja coś zjadłam i tak zaszkodziło malej że podrażniło żołądek i zwróciła krwią) i w ta wersje nawet zaczęłam wierzyć
ale jak sie naprawdę okazało (na karcie przy wypisie) Martyna miała chorobę krwotoczną na którą to też wskazywało krwawienie z pępka do miesiąca czasu
wystąpiło to u niej mimo podawania przeze mnie wit. K w kapsułkach

25.12 w końcu przyszła hiena cmentarna bo inaczej tej pani doktor nazwać nie mogę
poprosiłam żeby mi Martynę osluchała bo mówię że ma taki bakteryjny katarek który próbowałam oczyszczać za pomocą fridy i soli fizjologicznej ale nie za wiele to pomogło bo już pokasłuje
a to do mnie że osłuchowo jest wszystko w porządku dziecko zdrowe i jeszcze dodała a cóż ja pani poradzę ze pani dziecko pokasłuje
nosz k...wa co ona mi moze poradzic na kaszel u dziecka moze tak syrop zaleci
i zaczęła dostawać antybiotyk dożylnie co 8 godzin aż do 5.01 gdzie o 4 rano miała ostatnia jego dawkę
) i już w pieluszce ortopedycznej siedzi
tzn leży...wczoraj to byl wyjatek, poszła spac wczesniej i bez czytania bajek, bo byla niegrzeczna. Normalnie chodzi ok.20.30Antylopka zazdroszcze-jakim cudem udaje ci sie tak wczesnie uśpić starszą córcie?? Moja to ciągle cos nawija i ani mysli o spaniu... masakra z tym jej usypianiem.
żartu sobie robisz? Tyle to ja nawet w ciązy nie spałam...Nie ma co podziwiać, bo ja się generalnie wysypiam, więc to żadna sztuka upiec placka w takim stanieŚpię dziennie 9-10 godzin w nocy (z godzinną przerwą) zazwyczaj, a w dzień jeszcze czasem godzinkę się zdrzemnę.
Poza tym uwielbiam drożdżówki, a nie chcę jeść teraz sklepowych, bo mnie samą po nich często brzuch boli, więc wolę dziecka nie narażać. Więc piekę![]()
Wiktorii podawałam te w kropelkach prosto do buziNo ja mam wit D w kropelkach i podalam na plastikowej lyzeczce ale Jaska chyba przerazil smak.A nie chce rozpuszczac w herbatce bo mi nie wypije wszystkiego
żartu sobie robisz? Tyle to ja nawet w ciązy nie spałam...