Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja córeczka ulewała chyba z pół roku! załamana byłam, a ile razy przebierać trzeba było!! No i chodziliśmy do lekarza, a zaleceniem było jedynie zagęszczanie pokarmu (mleka sztucznego) tzn na samym początku lekarka zleciła enfamil, ale nic nie pomogło, więc zrezygnowaliśmy z tego. Mleko kupowaliśmy jakieś taki z kleikiem, już zagęszczone (chyba Bebiko), a potem zwykłe mleko i też zagęszczaliśmy. Potem ulewanie się skończyło. A refluksu nie stwierdzono. Żadnych konsekwencji nie było. A przybierała tak, że szok - pomimo tego ulewania wiecznego.
wiem, że już pisałyście na ten temat, ale byłabym wdzięczna za jakiekolwiek porady
popieram i potwierdzam - Adaś tez na brzuchu u rodziców lub w chuście - wczoraj nawet obiad z nim w chuście robiła - jak skńczyłam szykowanie to zasnąłGosia - to zdrzemnij się razem z nim. Ida najładniej śpi na czyimś brzuchu. Albo jesli masz cos do zrobienia to zachustuj - dzidzia będzie czuła Twoje ciepło, a Twoje ręce będą wolne.
PotwierdzamFranek nie lubi odkładania do łóżeczka - musi już być nieźle śpiący, żeby to gładko przeżyć, no i zazwyczaj trzeba jeszcze rękę na nim chwilę potrzymać aż nie zaśnie. Ale jak jest w rożku, to rzadziej się przebudza przy odkładaniu do łóżeczka
![]()
Dziewczyny - jestem zupełnie nowa w tym temacie, a tu widzę, że Wy macie doświadczenie. Zastanawiam się nad chustą. Jaką wybrać? elastyczną? może zwykłą??wiem, że już pisałyście na ten temat, ale byłabym wdzięczna za jakiekolwiek porady
![]()