myangel
Mamusia 01'07 i 11'10
joamar u nas ten sam problem - kupy brak i przez to noc koszmarna((......
Milena od 23. do 2 w nocy non stop płakała, prężyła się poprykiwała, no myślałam że zwariuję, już nie wiedziałam jak mam jej pomóc![]()
dziewczyny czy mogę podać kropelki czy Viburcol czy herbatke Plantex wcześniej niż przed ukończonym miesiącem zycia???????? W planie mam iść po skończonym mis. do pediatry za tydzień w poniedziałek na wizytę, skonsutować m.in własnie coś na kolki itp ale nie wyobrażam sobie żeby bidula musiała się tak męczyć jak wczoraj jeszcze cały tydzień((
Teraz drzemie w wózku przy otwartym oknie już ponad godzinkę, mam nadzieję że to nie za długo?! ale tak przyjemnie świeżo jest w pokoju i jej się dobrze śpi![]()
viburcol mozna podawac od urodzenia albo po pierwszym tygodniu, jaz planexem czekałam do miesiaca ale mozesz podac herbatke koperkowa hipp bo jest po 1 tygodniu. A na kolki u nas polecaja inacol od urodzenia.
(Wy juz legalnie możecie
spi jak zabita. Dzis u nas pada, a ze sypialnie czasami trzeba wywietrzyc, to ja zapakowalam w kombinezon i czapke i spi. A i ja sie dotleniam razem z nia, nawet sie zdrzemnelam.