cześć, wspomnienia.... ech... to tylko rok jesteśmy razem? ja mam wrażenie że już tu jestem od przynajmniej pięciu, tyyyyle się działo. na pewno i dalej potoczy się nam życie bardzo szybko i nie oglądniemy się a będziemy nasze okruszki puszczać do przedszkola potem szkół. ciekawe czy utrzyma się to forum jak będziemy żenić nasze dziatki?

moja niuńcia po 2 przerwie snu w godz.6-8 teraz sobie jeszcze przedłuża nockę, a ja nadal łażę w piżamie, i chociaż nie cierpię jeść śniadanie jeszcze w piżamie to jednak przede mną stoi kawa i jestem już po śniadaniu, jeju ja się zrobiłam strasznie leeeniwa, odkąd nie muszę nigdzie spieszyć mój dzień jakiś roztrzepany, bo wiem że za chwilę może być wołanie do cyca i tak nić do końca nie zrobię. już siebie karcę jak mogę a i tak jakoś to mało daje, normalnie załamka, a może to dlatego że teraz to przesilenie wiosenne, które powoduje u mnie zmęczenie wszystkim, znużenie, zniechęcenie, apatię, czy to może być już depresja? oby nie... jakoś siebie muszę ustawić na stare tory, bo się chyba wykoleiłam, tylko jakoś nie umiem.
ech sorry za takie użalanie się może nie na miejscu
Sarka, Aluśka jak tam wasze pociechy? niech im zdrówko polepszy się jak najszybciej
Tunia jak malusię telepało to na pewno gorączka była powyżej 38st. i dobrze że robiłaś dla niej okłady,ale ważne obserwować by to się nie przeciągnęło i jak dziś wieczorem było by cośkolwiek niejasnego to wtedy lekarz, ale to na pewno poszczepienna gorączka, która nie powinna się już powtórzyć dziś wieczorem
Tunia ja bym radziła na dziś zostać w domku co najwyżej powerandować a tym bardziej jak masz bolącą nogę
Krolcia no właśnie tym bb jest dobre że nawet na Antarktydzie można tu wejść i się ogrzać wśród ciepłych słów a już tym bardziej na odludziu takie coś jest pomocne, w samotnej chwili, kiedy czegoś nie wiem, kiedy coś wiem i powiedzieć chcę, kiedy nie mam czasu a chcę coś zrobić poza pracą, kiedy jest przerwa na maluszkowe złości, płacze i radości, kiedy chcę coś napisać by na zawsze o tym pamiętać, no więc bb na zawsze ze mną!