Wiolcia - ja zamówiłam takie:
PUZZLE PIANKOWE LITERKI 36 E 13 x 13 cm DYWAN (1525057038) - Aukcje internetowe Allegro - taniej nie widziałam
PUZZLE PIANKOWE EDUKACYJNA MATA DZIEŃ DZIECKA 3D (1512517059) - Aukcje internetowe Allegro - a to ta bajka dla bratanicy

PUZZLE PIANKOWE LITERKI 36 E 13 x 13 cm DYWAN (1525057038) - Aukcje internetowe Allegro - taniej nie widziałam
PUZZLE PIANKOWE EDUKACYJNA MATA DZIEŃ DZIECKA 3D (1512517059) - Aukcje internetowe Allegro - a to ta bajka dla bratanicy

Trzymam kciuki, by po czopku było lepiej. I żebyś choć trochę pospała;-)
 Trzymam kciuki, by po czopku było lepiej. I żebyś choć trochę pospała;-) 

I jak nocka?
I jak nocka? o 1.30 sie przebudziła, ale jeśc nie chciała, więc zasnęłyśmy i tak się strasznie we mnie wtuliła i tak spałyśmy caluśka noc do 6.30. w nocy dobrze jej się oddychałao, niestety po przebudzeniu na nowo, straszny katar, jest taka mega zaflegmiona i nadal nie chce jeść
 o 1.30 sie przebudziła, ale jeśc nie chciała, więc zasnęłyśmy i tak się strasznie we mnie wtuliła i tak spałyśmy caluśka noc do 6.30. w nocy dobrze jej się oddychałao, niestety po przebudzeniu na nowo, straszny katar, jest taka mega zaflegmiona i nadal nie chce jeść
 a pouczyć się miałam, bo jutro exam wewnętrzny:-(
 a pouczyć się miałam, bo jutro exam wewnętrzny:-(