Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No tak, ale u nas trzeba wszystkiego pilnować - Ida się rzuca na każdy okruszek jak wygłodniałe zwierzę, a okruszków to jej właśnie nie wolno 
ilez ja to razy jej cos z buzi wyciągałam......dzis dałam jej szachy do zabawy - takie duże drewniane - mysle sobie bezpieczne, za chwile patrzę że coś przeżuwa...a ona wiesz co miała - kulkę z z korony!
Dzis mi się tez śmiać chciało bo w łazience omotała sie papierem toaletowym i skubała go na kawałki (ja wieszałam w między czasie pranie i co chwilę zerkałam na nią czy nie pożera tego i mówiłam ze nied wolno, że BE)
pies jej towarzyszył i z radością wcinał te kawałki a ona do niego cały czas BE BE BE

Mam nadzieję, że nam już nic na przeszkodzie nie stanie...
Jak tylko wchodzimy do łazienki - pierwsze co, to zwijam rolkę, żeby nawet odrobinka nie zwisała, inaczej zostanie cały rozwinięty i w połowie pożarty