Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przy pierwszej ciąży raczej czuć po 16 tygodniu, najwcześniej, ale przy kolejnej już wcześniej się wyczuje ruchy dzidzi.to w 15 tyg już coś czuć?
Czytałam, że dopiero ok 18-20;
poza tym słyszałam historie, że jak ojciec dziecka nie jest mężem to go do dziecka w szpitalu nie chcą wpuścić, nie wiem czy to prawda, ale z pewnością papierek dużo ułatwi, a i tak ze ślubem czy bez przecież jesteśmy szczęśliwi, chcemy być rodziną przecież...
z dolegliwości do jedynie słabo mi w metrze.... na stojąco nie dojadę do pracy, brakuje około 3-4 stacji. Muszę usiąść, albo wysiąść i czekać na następne metro.miałam pytać jak Wy się czujecie? Czy mijają Wam powoli dolegliwości, mdłosci, zmęczenie?
Ja już prawie normalnie jem, ale mało, często, ale mało, jednak jestem ciągle potwornie zmęczona, po wczorajszej podrózy 5,5 h normalnie ledwo żywa dziś jestem....
dobrze, że w domu mogę popracować, choć jutro do redakcji trzeba jednak się ruszyć
w ogóle zrobię dziś naleśniki z owocami, albo z truskawkami albo z borówkami, tj. z jagodami, bo to zależy w jakiej części Polski mieszkacie, i do tego bita śmietana, mniam, mniam, ale mi ochota naszła![]()
pewnie rozleniwienie... jakbym nie musiała, to bym rano się nie ruszyła. A tak jest mam mus, to potem jak się "rozchodzę" jest duuuużo lepiejTunia ja mam już brzuszek (102 cm w pasie) i niestety powera brak( A może to ta pogoda? Ślicznie było a tymczasem już się zachmurzyło u mnie i będzie burza... A może to przez L4... jak pracowalam to musiałam COŚ robić a teraz mogę przed tv siedzieć i mi to nie przeszkadza :/ Może się zbiorę w końcu za siebie i zacznę się zmuszać do większego ruchu.
Mój podobnie, ale rybki lubi. Zupa to bez sensu jako jedne danie, bo za chwilę trzeba coś dorabiać, więc jak już to w zestawie z naleśnikami przejdą, ale wtedy na kolację trzeba mięcho zaserwować, hehehehe moj maz mowi ze obiad bez miesa to nie obiad (ryba to tez nie jest mieso podobno). Zupa to tez nie obiadDogadaliby sie :-)
Popieram te spacery - codziennie robię pół godzinki średnim tempem - nie żadne zakupy, tylko normlanie spacer nad Sekwaną.ja sobie postanowiłam chodzić na spacery... heheh ależ jestem ciekawa, czy dotrzymam postanowienia?u mnie wszystko to słomiany zapał... już tyle rzeczy miałam a kończy się na leżeniu w wyrze i oglądaniu seriali...stara dewota się ze mnie robi
![]()

i widzę to po sobie, w brzuch mi idzie ale nie ciażowy ale dookoła sie spasła zrobiłam cholera