• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
wiolcia no ja i Tunia to może nie jesteśmy od samiutkiego początku, ale szybko się dołączylyśmy i nadal jesteśmy :blink: nie wystarcza? hehehe

znowu mi internet nawala. ja nie wiem co się dzieje. ale zrobiłam prezentacje na podsumowanie, ale to oczywiście będzie w niedzielę w odpowiednim miejscu :-)

co do kuchni to zapach jakiś będzie zawsze, ale dobry wyciąg w miarę sobie radzi. w zasadzie nie jest to takie, żeby przeszkadzało. jedyne co naprawdę śmierdzi i strasznie ciężko się pozbyć pomimo wyciągu i otwartego okna to smażenie ryb! nie mówię o sklepowych, bo po tych ze sklepu nie ma żadnego problemu, ale jak mamy takie świeżutkie prosto z oceanu to śmierdzi strasznie. no ale rybki są o wiele lepsze. uwielbiam!! pogoniła bym męża na ocean, ale teraz nie pora na ryby hehehe

pytanie!!! chciałam przesłać filmik na youtube i nie mogę :wściekła/y: co ja źle mogę robić?? bo już nie wiem, głupieje od tego

Ostatnia edycja:
hej hej trochę mnie nie było, raz że mąż w domu, dwa że pożerałam książkę (T.Terlikowski "Operacja Chusta") dość niezły detektyw, choć nie wiem czy to ja pożerałam książkę czy to ona mnie pochłaniała :-D
u nas ze zdrówkiem trochę już lepiej (Gabi ale mąż jeszcze nie dotarł do poczty, paczuszka leży spakowana, a jak wyjdzie to dam znać) choć męża trawi od 4 dni gorączka...a maluśka pół nocy kaszlała, ale idzie ku lepszemu...
zdrówka wszystkim!!!

Witam.
Jakoś tak zimno dzisiaj tu u nas ;/ Brrrr....
Korzystając z tego, że dzisiaj wolne dzień poszliśmy choinkę kupić ;-) Jak Hubik poszedł spać to nie wytrzymałam i ją ustroiłam. Piękna jest ;-) Mały chyba się jej boi (na szczęście) i mija szerokim łukiem. Do tego umyłam okna, podłogi i jestem z siebie dumna. Prezenty już też mam popakowane i teraz tylko czekać. Pomimo tego jakoś nie czuję jeszcze tego klimatu świąt....chyba wszystko psuje to, że pracuję w supermarkecie, a tam już od 1 listopada święta ;/
Idę na koncert perkusisty Huberta ;-)

Ale u nas wichura. Wieje masakrycznie:baffled:. Zrobiłam małe zakupy i siedzimy teraz we trójeczkę w domku.

Ja co prawda nie od początku:-p ale już półtora roku jakby nie było tu piszę:tak:. Matko jak ten czas leci!:szok:

Bodzinka- kurczę nooo, przesyłam buziaki i trzymam kciuki abyście w poniedziałek dostali wypis. Biedny Fifi:-( A tu chodzi o zachłyśnięcie mlekiem czy wodami płodowymi przy porodzie??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry