• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Wiolcia bo to grochówka z makaronem i cebulą więc dosyć treściwa...:)
mąż sie wprawia w jej gotowaniu i przyznaję wychodzi mu super:)
to faktycznie masz pamięć-ja to sie najpierw zalogowałam na BB a potem mialam przerwe i znow sie zaktywizowałam, ale Ciebie tez szybko zapamiętałam bo robiłas takie skrupulatne pomiary swojego brzuszka jak rósł razem w Krzysiem:-D:)

wrublik spoko jeszcze sobie poskaczesz.... teraz leżeć ile się da... a tak wogole to znacie juz płec?
Gosia wpraszam sie na pierniczki....

Ostatnia edycja:
reklama
asjaa niestety mnie tez przeraziła ta informacja... jeszcze czytałam że planowała wigilię na 20 osób i w 1 święto impreza na 30 osób, chrzciny Krzysia... boze a teraz jej juz nie ma... nie moge o niej zapomnieć, w końcu ja też mam Krzysia...

Yvona o to faktycznie treściwa ale w sumie nic tam takiego kalorycznego znowu nie było ;-) Ważne że wrociłas na bb i jesteś nadal, a dla Alicji (przepiekne imię!!) wszystkiego najlepszego z okazji roczku! I niech ten czas nam tak szybko nie ucieka;-)

Nie dam rady... Idę spać. Za stara jestem na pracę po nocach. Wystosuję jakiegoś maila przepraszającego i zrobię jutro tą książkę. Tylko co na to moje sushi? Chyba wyślę Męża i Pucka samych do sklepu. Buuu... JA CHCĘ MIEĆ WIĘCEJ CZASU!
O, wiem, Cwietka, zwalę na Ciebie ;)

Ostatnia edycja:
I ja witam.;-)
I też nie wiem czy dobry. Noc z przebojami żołądkowymi:baffled:. Dzień huragan, deszcz i ponura pogoda:wściekła/y: bleee. Do tego sami a tyle mam do zrobienia. No i z tego tytułu, ze taka przymulona jestem to nic mi się nie chce.:no:

dzień dobry,
Cwietka bo mediana jest łatwa do obliczenia a sama tematyka przyjemna ;-)
Krolci a poddaj się lenistwu :-)

ja w ta pogodę muszę iść się kłócić z sąsiadami o granicę, którą wytyczył geodeta i się na nią zgodzili a teraz już zmienili zdanie. brrr

Yvona po raz kolejny zadajesz mi pytanie, a ja zapominam odpowiedzieć :sorry2:, nie jeszcze płci nie znam, może 22 jak pójde na badanie to powie, ale znając złośliwość moich bobasków w brzuchu - to nie jest obowiązkowe, najczęściej układały się tak że nic nie można było wyczytać

reklama
Już niestety wiem, co to mediana. Małżon mnie tym jeszcze w łózku molestował i nie miałam jak go nie słuchać.

Ewa - zwalaj na mnie :-) Mea culpa, przyznaję się ;-)

A tak poza tym to cześć. Małzon pojechał nadgonić dodatkową pracę, a ja się biorę z Idą za ciasto. Zrobię próbę tego zareklamowanego przez Cristal Alicja w krainie garów...: Piernik kwiatek Mam nadzieję, że dobre wyjdzie, bo to na jutrzejszy roczek Idy w wydaniu dzidziusiowym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry