Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

trzymam kciuki, zeby było Nas więcej i więcej i więcejWitam serdecznie, ja również często podczytuję forum. Chciałabym dołączyć do grona mam grudniowych. Stosowałam testy owulacyjne, no ale jakoś mam wrażenie że się nie udało. No zobaczymy. W niedziele ma przyjsć @-oby NIEEEEEE. Pozdrawiam serdecznie
ja już po wynikach, teraz czekam na wizyte u mojej gin, w przyszłym tyg to bedzie 6 tydz. moze serduszko usłyszymyMoniek83 trzymam kciuki by @ nie przyszła!
Ja dziś już pobrałam krew i o 18 mam wynikiCzekam z niecierpliwością.
Nooo dziewczyny odzywajcie się! Bo mi tak głupio samej do siebie pisać.. hehe. No musi być jeszcze jakaś grudniówka!
no ten czas niepewnosci...bete mogłas zrobic to byłabys pewna, ja w 30 dc byłam u gina, nie było nic widac w 34 dc był pecherzykHej dziewczyny :-)
Ja tu nowa jestem całkowicie i zielona jak trawa na wiosnę he he... Ale chyba dołączę do grudniówek 2010;-)
W tamtym tygodniu robiłam sobie aż 5 testów bo nie mogłam uwierzyć (każdy innej firmy) i wszystkie wyszły pozytywnie ale póki lekarz nie potwierdzi to chyba będę żyła nadal w strachu, że testy się pomyliły he he... Zwłaszcza, że pierwszy test zrobiłam 4 dni przed spodziewaną @, a ostatni w dzień spodziewanej @ (26.03.2010). Do tej pory @ nie mam więc wszystko chyba potwierdza, że to ciąża :-)
Więc termin jakoś chyba powinnam mieć na początek grudnia:-)
słonko nie stresuj sie, każda kobieta ma inaczej...grunt, zeby w normie się mieściłoOlkale ile dni od domniemanego poczęcia robiłaś betę i jaki miałaś wynik?
No i na tym skończyło się moje spokojne podejście do drugiej ciąży...Już się stresuję czy mój wynik bety nie jest za mały.