Ja teżell pisze:u nas tez hitem jest lawendowy płyn do kapieli z johnsona- super zapach- sama sie w nim kapie![]()
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
za dwa dni jestem w polsce wiec pierwsze co lece po johnsona... ;D ;D skoro to taka rewelacja ;D
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Nie ma co, ja też lece po ten płyn do kąpieli lawendowy
;D
ell
dziewczyny a czy któras z was probowała wkładek laktacyjnych tych z rossmana- babydream? przymierzam sie do ich zakupu, ale nie wiem czy sa takie kiepskie, ze cena taka niska. ogolnie wydaje fortune na wkładki i zmieniam kilka razy dziennie, po kazdym karmieniu musze wymienic z tej piersi, z której nie karmiłam. Bo jak karmie z jednej to z drugiej cieknie samostnie tak, ze od razu zalewa wkladkę, a z dwóch piersi cieknie naraz za kazdym razem, gdy mała płacze, nawet gdy nie jest glodna, zwariowac mozna.
ell
no właśnie nie wiem, ale cóż trzeba wypróbować- gdzies kiedyś jednak czytałam na ogólnym babyboom, że są ok, ale nie pamietam w jakim temacie, jutro kupię, spróbuje i napiszę co i jak. Moze nie beda takie złe, z innych produktów z serii babydream jestem zadowolona, chocby podkłady.
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ja używam tych wkładek czasem, jak akurat jestem w pobliżu Rossmana i pamiętam. Ich minusem jest to, że są dość grube, i spod niektórych ubrań niestety widoczne. Czytałam gdzieś, że są bardzo chłonne- tego nie miałam okazji sprawdzić, bo ze mnie się nie leje tak bardzo, tylko troszkę czasami... nawet cieniutkie Gerbera mi nie przesiąkły
więc myślę, że warto spóbować, jeśli tak dużo wkłądek zużywacie to rzeczywiście zbankrutować można, te są chyba najtańsze, a moim zdaniem całkiem w porządku.
Ell, a co używasz z serii Babydream? Ja (oprócz wkładek) używam podkładów, chusteczek sensitive (dla nas najlepsze), i patyczków kosmetycznych. I tak się zastanawiam nad kosmetykami, ale jakoś nie trafiłam na żadne opinie o nich.
Ell, a co używasz z serii Babydream? Ja (oprócz wkładek) używam podkładów, chusteczek sensitive (dla nas najlepsze), i patyczków kosmetycznych. I tak się zastanawiam nad kosmetykami, ale jakoś nie trafiłam na żadne opinie o nich.
Podziel się: