reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

hity i kity

ell pisze:
u nas tez hitem jest lawendowy płyn do kapieli z johnsona- super zapach- sama sie w nim kapie ;)
Ja też :) tym bardziej że koleżanka przywiozła z Anglii dwie wielkie butle :) A mąż mi potem mówi że pachnę jak Karolek...ale sam też czasem podbiera

reklama
dziewczyny a czy któras z was probowała wkładek laktacyjnych tych z rossmana- babydream? przymierzam sie do ich zakupu, ale nie wiem czy sa takie kiepskie, ze cena taka niska. ogolnie wydaje fortune na wkładki i zmieniam kilka razy dziennie, po kazdym karmieniu musze wymienic z tej piersi, z której nie karmiłam. Bo jak karmie z jednej to z drugiej cieknie samostnie tak, ze od razu zalewa wkladkę, a z dwóch piersi cieknie naraz za kazdym razem, gdy mała płacze, nawet gdy nie jest glodna, zwariowac mozna.

KasiuDe 30 szt. kosztuje 5,99 zł- tak wiec cena bardzo niska w porównaniu z innymi.

no właśnie nie wiem, ale cóż trzeba wypróbować- gdzies kiedyś jednak czytałam na ogólnym babyboom, że są ok, ale nie pamietam w jakim temacie, jutro kupię, spróbuje i napiszę co i jak. Moze nie beda takie złe, z innych produktów z serii babydream jestem zadowolona, chocby podkłady.

reklama
Ja używam tych wkładek czasem, jak akurat jestem w pobliżu Rossmana i pamiętam. Ich minusem jest to, że są dość grube, i spod niektórych ubrań niestety widoczne. Czytałam gdzieś, że są bardzo chłonne- tego nie miałam okazji sprawdzić, bo ze mnie się nie leje tak bardzo, tylko troszkę czasami... nawet cieniutkie Gerbera mi nie przesiąkły :) więc myślę, że warto spóbować, jeśli tak dużo wkłądek zużywacie to rzeczywiście zbankrutować można, te są chyba najtańsze, a moim zdaniem całkiem w porządku.
Ell, a co używasz z serii Babydream? Ja (oprócz wkładek) używam podkładów, chusteczek sensitive (dla nas najlepsze), i patyczków kosmetycznych. I tak się zastanawiam nad kosmetykami, ale jakoś nie trafiłam na żadne opinie o nich.

Do góry