reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzien dobry
Czarna no wlasnie pogoda taka ze wszyscy spia:-D
Ja wlasnie z pracy wrocilam i tak mysle jak tu do lozka na chwilke wskoczyc, bo pol nocy nie spalam co mi sie raczej nie zdarza, a teraz odczuwam skutki :sorry:

reklama
Witam,
ja dziś u stomatologa byłam z dzieciaczkami, Oliwierka ząbki są zdrowe, ale Niko ma 2 do "reperacji" :baffled: o czym oczywiście wiedziałam, ale już 3 razy w Pl byliśmy u stomatologa i niestety Niko nie pozwala zajrzeć sobie do buzi:no:. Dziś był mistrzem, bo otwarł buzie i pozwolił Pani popatrzeć :-D Po wakacjach przyjedzie do szkoły po niego bus i Niko pojedzie naprawić ząbki do Pani stomatolog, mam nadzieję, że jadąc z innymi dziećmi będzie dzielniejszy :tak:
Rano miałam veel stresu, bo mój M zabrał nawigację, a ja nie miałam pojęcia jak mam dojechać no i jeszcze pytanie czy się o wszystko dogadam, ale dałam radę - dzielna dziewczynka ze mnie :-D:-D:-D
Pogoda paskudna, ja nie wiem jak dam radę prawie 3 tyg z moimi dziećmi w domu jeśli będzie taka pogoda :rofl2: Ich energia roznosi po chałupie :baffled::-D Myślałam, że dziś będzie już ładniej i na plac zabaw się wybierzemy oraz karmienie zwierzaków w parku mieliśmy w planach, a tu taka pogoda :wściekła/y:
Sprawdzałam pogodę jutro ma już nie padać, ale tylko 9 st :baffled:

Anetko witaj w Klubie Przerażonych Mam:-D moi tez wariują po domu...:szok:
Ja juz po pracy... mama miała dziś wolne więc obiadek mam z głowy - bo gołąbki zrobiła!
I mnie też marzy sie łóżeczko...ale jeszcze pare spraw musze pozałatwiać do 17.00

Poza tym mam pytanko do mam ciążarnych co już otrzymały krampakiet:tak: co on dokładnie zawiera bo nie pamietam /to było 3lata temu:-)/ a teraz zamierzam sie sama w niego zaopatrzyć bo moje ubezpieczenie mi takowgo nie prześle...

Pozdrawiam wszystkich czytających tylko!:-p

Anetko witaj w Klubie Przerażonych Mam:-D moi tez wariują po domu...:szok:
Ja juz po pracy... mama miała dziś wolne więc obiadek mam z głowy - bo gołąbki zrobiła!
I mnie też marzy sie łóżeczko...ale jeszcze pare spraw musze pozałatwiać do 17.00

Poza tym mam pytanko do mam ciążarnych co już otrzymały krampakiet:tak: co on dokładnie zawiera bo nie pamietam /to było 3lata temu:-)/ a teraz zamierzam sie sama w niego zaopatrzyć bo moje ubezpieczenie mi takowgo nie prześle...

Pozdrawiam wszystkich czytających tylko!:-p

Aniu z tego co pamietam ;-) to tam sa podkladki pod pupe i pod przescieradlo potrzebne do porodu w domu,"klamerka" na pepowine,spirytus,waciki,MEGA podpasiska,3*majtki poporodowe/sexi siateczka:-),gaza,no i kosmetyki dla dzidziusia (szampon,mleczko,oliwka,plyn do kapieli) chyba nic wiecej.A ty rodzisz w domu??

A ja tez mam pytanko.Musze kupic siodelko dla Malej na rower i nie wiem czy wybrac takie na przod czy na tyl.Ja bym wolala na przod ale mama mnie skrzyczala,ze z tylu bezpieczniej:baffled:
Jak wy macie?

Czarna dzięki że mnie oświeciłaś..już mi sie poprzypominało!:-D Jeszcze raz dziekuje!:tak:
Pewnie wszystko dostane w aptece a jak nie to w tym specjalistcznym sklepie....:tak::tak::tak:
Czarna ja podobnie jak ostatnio mam w planach szpital...ale czy zdąże to inna sprawa!:baffled::-DOstatnio o mało dziecko nie urodziło sie na schodach hihi:-p!
Czarna ja tez mam z przodu siodełko bo zawsze bezpieczniej sie czułam wiedząc co maleństwo czuje ...i czasami coś tam szeptałam mu do ucha!:tak:

Ja już zmykam... :-D

Załączniki

• 3631cf8191fed3dbmed.jpg
    3631cf8191fed3dbmed.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry