Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Aniahaven ale ty masz "przygody",wspolczuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
coś za mną łazi... a w nocy mały chyba wogóle nie spał bo sie kopał i przewracał pół nocy....
przez ten mój stres chyba!
ale to zdanie naprawdę sie sprawdza....

, a jeśli chodzi o rodzinkę to nie będę komentować 
. My mojej siostrze pożyczyliśmy prawie 5 000 e i bez żadnego wahania
:-) Prawie wszystko już oddali
Tak samo mogę zaufać mamie, bo też wiele razy pożyczaliśmy większą sumę, a gdy jechaliśmy na wycieczkę to zostawiliśmy jej wszystkie nasze karty bankowe i piny, aby mogła wypłacić w razie W nasze pieniądze
Stres troszkę minął
Pokaż nam się z brzuszkiem, bo dawno Cię nie widziałyśmy 

Mieszkanie 3 piętra i parter, ale na parterze tylko klatka schodowa z małym korytarzykiem
do tego miałam do wyprasowania 15 koszul, 2 tuniki na długi rękaw, sweter, spodnie i garnitur
Niestety nie wyrobiłam się w 4h
, ale mój Oliwierek był całkiem dzielny, ładnie się bawił, trochę oglądał książeczki itp 
Już pod koniec spać mu się chciało, a nie chciał się tam położyć, więc wołał mamo weź na ręce
Ogólnie bez Oliwiera jest mi się tam ciężko wyrobić
Jeszcze robię tam zawsze min 1 pranie jak dziś i zmieniam pościel
, nie mówiąc już o opróżnianiu zmywarki itp Chyba powiem kobitce, aby mi dała 5h bo ja tam się nigdy wyrobić nie mogę
Dziś zostałam pół godz dłużej dlatego, że pojechałam z Oliwierkiem, ale w domu nikogo nie było.
:-), a mama szuka pracy na kontrakt 

Nowy miesiąc się zaczyna, więc czas to zmienić 

może jutro sie uda, bo ja jakiegoś powera dostałam i wysprzątałam prawie całą góre od wczoraj. A jutro mam wolne to może pomaluje sypialnie:-)....