reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
HUGGIES Classic Chusteczki nawilżane zapachowe 64 szt.

przypomniało mi się że miałam kiedyś te chusteczki były beznadziejne, za mokre i rwały się. Milusia czyte są w biedronce ??

Ja najbardziej lubię pampers
Zyrafko ło takie ło 4 pack x 62 sztuki chusteczek huggies pure (1874489834) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam ich 4*3pack:-D bo 10zł za 3paczki to już nigdzie nie znajde:-D
Perciu a ja teraz jakos się przekonałam do pieluch z huggisa, choc do tej pory może roz czy dwa ich uzywałam, ale uważam tylko te premium, bo inne są do d. a te premium kupiłam też 4kartony po 76szt bo są po 39.99:-D wychodzą taniej niz dada , a są bardziej chłonne:-)

Z innej beczki.
bardzo mi sie podoba nowy trend szalików z kaptórem, który mozna sobie po prostu nasunać zamiast mycki:-D
cos takiego ło ASOS szalik z kapturem Pom poms TANIO!!! (1882492286) - Aukcje internetowe Allegro tylko ja upatrzyłam troszkę inny typ, bo tu akurat nie podoba mi sie to wyciecie bo szyja będzie odkryta, marzy mi sie fioletowy, bo mam wpadajacy w ciemny fiolet płaszczyk i torebke bym se zaszalaął i do tego dokupiłam, co o tym myslicie??:-)

Ja jestem na etapie szukania ekspresu, ale ja wlaśnie absolutnie nie chce kapsułkowego tylko z młynkiem do kawy. Mozesz napisać dlaczego akurat kapsułkowy chcesz??

Kobietki chciałabym kupić jakiś ekspres kapsułkowy. polecacie jakiś?????? :-)
Ja mam Krupsa najtańszego i jestem zadowolona jedyna wada to cena kapsuł ale kawa jest pyszna więc polecam...te krupsy różnią się tylko wyglądem i wielkością pojemnika na wodę i dlatego kupiłam najtańszy dokładnie mam ten EKSPRES KRUPS KP1006 KP 1006 DOLCE GUSTO + KAWY (1875957723) - Aukcje internetowe Allegro z tego co słyszałam to krupsy są najlepsze bo mają ciśnienie 15 barów reszte mają mniej i kawa gorzej smakuje ale nie sprawdzałam innych

Mi mi co to znaczy że filiżanka skacze?? nic takiego nie zaobserwowałam...te większe mają większy pojemnik na wodę z tego co mam ja wychodzą 2 kawy po 220ml około a w tamtym pojemnik jest większy...właśnie pije przepyszną moche ale i tak najlepsze jest Macchiato vanilla.

reklama
Do góry