reklama
maga_86
mama jagódki ciągutki
ha ha ha nie to,żebym niewiedziała skąd się biorą dzieci
wiem też,że żadne metody antykoncepcyjne nie dają 1000%pewności,mimo to szok był ogromny,prawie taki jak radość mojego faceta,będzie miał nieco przyśpieszony prezent na swoje 23 urodziny...
A
azik
Gość
zarówno pierwsze jak i drugie dzidzio jest miłą niespodzianką, nigdy nie żałowałam że są 
wczesniej sie starałam i nie mogłam a póżniej jak przestałam się staraćto poszło samo, może mój organizm potrezbował odblokowania: że chće i musze teraz misc dziecko
zawsze chciałm do 25 lat mieć już 2 dzieciaczków, teraz mam 28 i drugie w drodzu, w sumie małe przesunięcie
wczesniej sie starałam i nie mogłam a póżniej jak przestałam się staraćto poszło samo, może mój organizm potrezbował odblokowania: że chće i musze teraz misc dziecko
zawsze chciałm do 25 lat mieć już 2 dzieciaczków, teraz mam 28 i drugie w drodzu, w sumie małe przesunięcie
K
KingaP
Gość
My też planowaliśmy, tylko wcześniej.
macie rację: planować można... I chociaż na początku, gdy się nie udawało, byłam oburzona i obrażona, teraz w głębi serca wiem, że to dla nas najlepszy czas...
K
kasiula matula
Gość
Ja bardzo chcialam ale sie balam bo jeszcze mam rok szkoly nie wiedzialam czy uda mi sie to pogodzic i czy sobie poradzimy ale pragnienie bycia mamą bylo tak wielkie ze jest juz maleństwo w brzuchu przetrwalam burze rodziców i teraz moge cieszyć sie moim maleństwem a chcialabym trójke nie wiem z jakiego powodu tak poprostu mam w zamyśle hihi 
K
kasiula matula
Gość
i jak dziewczynki po porodzie oceniacie swoje poprzedne odpowiedzi na temat ilości dzieci nadal takie same typy???
ja jestem za trójką ale to tylko jeśli finasowo bedziemy w stanie zapewnic im dobrobyt ;D
ja jestem za trójką ale to tylko jeśli finasowo bedziemy w stanie zapewnic im dobrobyt ;D
katiNJ
Fanka BB :)
Ja chyba poprzestane na jedym dzidziolku 
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja też przy jednym, moja Agatka mi wystarczy w zupełności, choć wiem, że mam w domu rywalkę
mąż najpierw z nią się wita po przyjściu do domu, mają wspólne sekrety itp. :laugh:
teściowa w żartach powiedziała mi, że chyba straciłam męża i dodała że przydałby mi się synuś hihih :
teściowa w żartach powiedziała mi, że chyba straciłam męża i dodała że przydałby mi się synuś hihih :
reklama