reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię dla dzidziulki

E tam .... wydaje mi się to przesadną obawą, przecież i tak cię po głosie pozna ... a zresztą za dzieciaka to jak pamiętam co druga była kasią lub Agniesią i nie było większego problemu.

reklama
Ja z mezem tez juz podjelismy decyzje w sprawie imienia dla naszego synka - Jakub :) Chyba,ze cos sie po urodzeniu jeszcze zmieni :D

A ja dla chlopca mam Krzysia, ale od samego poczatku mam wrazenie ze bedzie dziewczynka i wszyscy dookola mi to mowia ( mimo, ze wcale nie zbrzydlam z ciazy, nie mam problemow z cera i takie tam.. ), zreszta na tych testach tez mi wychodzi albo dziewczynka, alboe na 75% dziewczynka. :). A dla dziewczynki niestety nie wiem, podoba mi sie Agata, ale maz sie krzywi. Moze jeszcze jakos go urobie. :)

A JA ZNÓW MAM PROBLEM Z WYBOREM PRZESTALO MI SIE CHYBA PODOBAC IMIE OLIVIER I ZNOW NIEWIEM JAKIE MAMY WYBRAC:wściekła/y: NA WYPADEK GDYBY URODZIŁ SIĘ CHŁOPIEC!! a DLA DZIEWCZYNKI NADAL JULIIA LUB OLIVIA:-)

ja juz wiem ze ma to byc dziewczynka:-) ,w poniedzialek bylam u lekarza i bylo widac jak na dloni:tak: ,no i zaczynamy myslec o imieniu ale czuje ze bedzie klopot,Julia.Oliwia,Natalia,Sara....ludzie tyle tych fajnych imion i trudno sie zdecydowac

Ja uwarzam że dla dziewczynki jest dużo łatwiej znaleść imię :-) przynajmniej ja z Sandrunią niemiałam problemu!!

reklama
Mi z kolei łatwiej z męskimi idzie więc może Wam porzucę co mi się podoba, a nuż znajdziecie coś dla siebie
Miron
Filip
Eryk
Igor
Miłosz
Cyprian
Wiktor

Z żeńskimi do tej pory mam problem, bo najbardziej podobają mi się Julia i Maja, ale coś ich teraz za dużo, a poza tym:
Nadja (od ruskiego Nadieżda, czyli nadzieja)
Lena
Liwia
Mirka (Mirosława)
Kaja
Gaja
Nina

Do góry