reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imiona dla naszych okruszkow :)

Ja coś wiem na temat żartowania :) mój mąż mówi, że syn będzie miał na imię Iwo... a to dlatego, że jak dorośnie to wszyscy będą do niego wołać "Iwo choć na piwo"
Koleżanka ma synka Iwo. Pamiętam, jak o tym pisała: "Chcecie poznać imię mojego synka? Wybierzcie napój który najbardziej lubię i usuńcie pierwszą literę" ;)

My imiona mamy już od czasów narzeczeństwa. Dziewczynka to Lilia, a chłopiec Sebastian. Chociaż mąż się zaczął od jakiegoś czasu wahać nad Sebastianem. Ja jestem zdecydowana :)

reklama
haha Anna ale masz męża dowcipnisia:) NO a mi się ostatnio Podoba Olaf, ale mój pewnie nie zaakceptuje, a Lilianka fajne imię , może mojemu też się spodoba i pasowało by Milenka i Linianna, Tylko Czy Milka zaakpcetuje. Uparła się na Elka - dla brata i ma to gdzieś że nie ma takiego imieniaa jak będzie siostra będzie Różyczka, tylko kot mojej koleżanki tak się nazywa i takie mam skojarzenia.

witam,pozwole sobie napisac ze Sebastian to bardzo piekne imie (mam chrzesniaka Sebastianka:) tak jak i Lilia:) ja mam juz synka Wiktorka wiec podejrzewam ze tez bedzie chciał wybrac imie, ale jak dla mnie dla dziewczynki Martynka a dla chlopca...pojawia sie problem:)

Anna moj przy pierwszym mowil ze ma byc eugeniusz... Bo mu sie podobalo polaczenie geniusz-eugeniusz. Do dzis nie wiem ile zartu w tym bylo!

Mnie oswiecilo wczoraj na dziewczynke- łucja. Poprzednio typowalam emilke. Na chlopca na razie nie mam typow, ogolnie chlopcu chyba trudniej wybrac....

Za pierwszym razem nie było problemu, miała być Emilka i jest Emilka :-) A teraz troszkę gorzej, bo Ja dla chłopca chcę Jan a S chce Dawid. Zgodności nie ma też przy dziewczynce bo ja chcę Igę a S Natalię:no: Musimy wypracować jakiś kompromis..... będzie gorąco :tak:

Pierwszy raz pomyślałam o imieniu właśnie teraz jak do was weszłam. Dziewczynka będzie Lilly, a chłopak nie mam pojęcia. Ale pewnie będzie chłopak wiec narazie wielka niewiadoma.

reklama
Do góry