Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sestina, ,my w związku z wiadomością, że będzie dziewczę zaplanowaliśmy debatę ale M. nie chce myśleć o innym niż Zuzia. Kurczę, a ja chociaż kiedyś wspólnie je ustaliliśmy dziś już nie jestem taka pewna; chodzi mi jeszcze po głowie;
sestina, pomogę ci
Adrianna, odpada - znam kilka i są delikatnie mówiąc niesympatyczne.
Zuzanna, Oliwia, Wiktoria ładne imiona ale baaaardzo popularne
No i juz zostały tylko trzy z których wybierz Michalinę taaadaaam :-)
Wiktoria i Zuzanna to imiona córek mojej siostry dobre dziewuszki niechorowite hahah danuska Kinga wybierz ja mam tak na imię więc masz przykład wariata ciężarówkowego hahaa no a u nas dziewczynka tak jak było Michalina zostaje i drugie po babci czyli Bernadeta a synek hmmm no jednak Olek odpada bo mój mi robi straszne afery o to imie ostatnio mi mówił Wojtuś ale ja jakos nie jestem przekonana pomysłu wogóle dla synka nie mam na imię skoro mojemu sie mój typ nie podoba
Imionka wszystkie śliczne mi doszły dwa imionka dla dziewczynki Wiktoria,Gloria za 6 dni mam nadzieje ze okaże sie co bedzie to juz mniejszy problem bedzie...