Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zdecydowanie Franciszek. Sama takie wybrałam i małż zadowolony.
A mnie jeszcze podoba się Wojtek, Wojtuś, niby takie zwykłe, ale niezbyt często spotykane - wiem, bo pracuję w szkole, gdzie roi się od Tomków, Kubusiów, Bartków, Piotrków.
Wiadomo, że z imieniem trudna sprawa i często nasze wybory nie będą się wszystkim podobały, także nie ma co się przejmować opiniami innych.
Dziękuję za Wasze opinie. Mąż upiera się przy Julku, choć pozostałe też mu się podobają. Trochę martwi mnie, że jest teraz tyle dziewczynek o imieniu Julka i mój synek byłby przez to wyśmiewany - że imię ma jak dziewczynka.
Właściwie w każdym imieniu coś mi nie pasuje. A już tak mało czasu. Doły łapię przez to
Heledorka, jak dla mnie Juliusz, bardzo mi się podoba to imię. I teraz jest sporo chłopców o tym imieniu. Zresztą zobaczysz młodego i może sam Ci pomoże w decyzji jak ma na imię. :-)