• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

in vitro z komórką dawczyni

Fajnie byłoby mieć zdjęcia tych pań. Te kariotypy to nie wszystko. Są jeszcze charakterystyczne rysy twarzy.
Przeglądałam profile na stronach banków w Stanach.
My z nich chyba nie możemy korzystać.
Raczej nie. W Stanach są zupełnie inne przepisy dot. In vitro, ale też inne wymagania, masę dodatkowych badań obowiązkowych dla przystępujących do procedury.

reklama
Ja już po transferze. Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Dostałam jeszcze heparyne w zastrzykach.
Jestem obstawiona lekami i dobrymi myślami i przeczuciami także spokojnie relaksuje się i odpoczywam. Do piątku jestem w hotelu żeby na spokojnie i bez stresu odczekać implantację.
Rok temu też tak zrobiłam i było pozytywnie co prawda rozwój zatrzymał się pod koniec drugiego miesiąca.

Ja już po transferze. Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Dostałam jeszcze heparyne w zastrzykach.
Jestem obstawiona lekami i dobrymi myślami i przeczuciami także spokojnie relaksuje się i odpoczywam. Do piątku jestem w hotelu żeby na spokojnie i bez stresu odczekać implantację.
Rok temu też tak zrobiłam i było pozytywnie co prawda rozwój zatrzymał się pod koniec drugiego miesiąca.
Jaka Klinika i bank komórek?
Powodzenia!

Super!!! 🥰 Trzymam kciuki i mocno kibicuję! Odpoczywaj! 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry