aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
zmienil mi sie dzis status na being checked.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to sie wkrotce dowiesz..zmienil mi sie dzis status na being checked.![]()
;-)

nie mam takiego zamiaru.Sama tez juz nie bede sie wqrzac,bo szkoda zdrowia..nie no nie doluj mnie Madbebe......ja wyslalam tylko P 60 za 2006,2007,p 45 za 2008,p 60 za 2009....wiecej im chyba dac nie moge ,bo moj nawet payslipow nie dostaje.....
a swoja droga na jakiej podstawie w takim razie daja paszport jak matka aplikuje a nie pracowala tu?????????????????
ale juz 2005 odpuscila..
wystarczylo wyslac odpowiedni cytat z CI
jak widac dzien wyrobienia ppsa nie ma tu zadnego znaczeniaaga na podstawie tego ile tu jesteś od dnia robienia ppsa.
a skoro jesteś tu załóżmy 4 lata to musiałaś przez ten okres brac jakieś tam zasiłki,prawda?
chociaż z drugiej str dobre pytanie,bo jeśli np moja siora mieszka tu 4 lata,nie przepracowala ani jednego dnia,a jedyne co bierze to ChB to jeśli chcieliby żeby udokumentowała stały pobyt przez te lata to niby jak?
pewnie by sie wykręcili od wyrobienia paszportu .
madbebe ode mnie chcieli dowodu na pobyt meza z 2009,bo niestety nie mialam p60,wiec zrobilam tak jak Ty.Tyle tylko,ze my wyslalismy 3 psze z poczatku roku,ze srodka i 3 ostatnie payslipy
nie wiem co oni Ci takie problemy robia,co za bezsens.
czy to naprawde az taki problem wyrobic dziecku paszport?łachę robią,że masakra.

paranoja...