reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

Witam
To super że powstał ten wątek. Jestem mama 4 miesięcznej Nikoli. Chętnie zaglądam na nasze forum w miarę mozliwości. Pozdrawiam wszystkich
Kasanga

reklama
dziewczyny karmiące piersią
będziecie jadły dania wigilijne? (w małej ilości oczywiście)
mnie skręca za śledzikami, barszczem, pierogami (ale pierogi z kapustą i grzybami raczej sobie daruję:-(), makowiec też :( Nawet nie będę piekła...

Osinka,moje ciało aż jęczy na kapustę z grochem tudzież inne wigilijne przysmaki :-) :-) 13 lat nie jadłam mięsa więc takie dania uwielbiam a w wigilię mogłam "poszaleć" do woli...
ale myślę, że tym razem z kapustą, grochem i grzybami wyluzuję :-( ale barszczyk i makowiec ??? nie można?? śledziki?? nie załamuj mnie...
drożdżówki z makiem jadłam i nic się nie działo, śledzia też kiedyś z rozpędu zjadłam...no i barszczyk też mi się wydaje niewinny..;-)

dziewczyny karmiące piersią
będziecie jadły dania wigilijne? (w małej ilości oczywiście)
mnie skręca za śledzikami, barszczem, pierogami (ale pierogi z kapustą i grzybami raczej sobie daruję:-(), makowiec też :( Nawet nie będę piekła...

Osinko, ja już próbowałam wszystkiego - łącznie z bigosem i u Szymonka wszystko w porządku, więc potrawy wigilijne też będę zajadać :-)

Osinko, ja już próbowałam wszystkiego - łącznie z bigosem i u Szymonka wszystko w porządku, więc potrawy wigilijne też będę zajadać :-)

nawet mi nie pisz Ivka, u mnie różnie bywa - jadłam ostatnio chleb wieloziarnisty razowy i Agatę brzuszek pobolewał wieczorem :-(

kapustę sobie odpuszczę i pierogi, ale za to zrobię 2 serniki :-D

ja też już wszystko jadłam, włącznie ze śledziami więc niczego nie będę sobie odpuszczać :-) :-) :-) :-) :-) - no jedynie kapusty zjem symbolicznie :-)

dziewczyny nie przesadzajcie
przeciez nasze dzieciaczki juz sa duze i mozemy wszystko jest w miare rozsadku. przeciez dzieciaczki tez juz duzo same jedza i nie sa niemowlakami, kiedy uklad pokarmowy nie byl jeszcze dobrze rozwiniety.
ja to na pewno wszystko bede jadla tylko jak wczesniej napisalam w miare rozsadnie i nie za duzo.
Osinka a sledzi, cebuli i barszczyku dlaczego nie wolno????? bo nie wiem
z kapusta rozumiem i grochem.....

reklama
Osinka ja juz jadlam sledzie w Polsce , mala miala wtedy 6m-cy , zupe grzybowa z naszych polskich grzybkow juz jadlam (ale grzyby wylowilam:-) ) barszczyk tez caly czas jem (w sumie to i male robie zupke z burakiem) ale z kapusta to tez symbolicznie sie obchodze. No i makowiec tez juz jadlam jak mala miala 6m-cy, tylko to sie je sporadycznie prawda wiec nie pamietam czy reaguje jakos.

Do góry