reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak długo się staramy?

Bo ja Ci powiem , ze te male zadziory to najlepsze psy zaczepno obronne , on zaczepia ,a potem leci do Ciebie po obrone ;) .... slodkie psiny :)...ogolnie to ja chyba pominelam sie z powolaniem, zamiast psychologie powinnam studiowac weterynarie ..hehe  ;D

Niom ale zboczylysmy okrutnie z tematu  ....jak tam starania??:> sa jakies nadzieje ze zostane ponownie ciocia ???  ::) bardzo , bardzo , bardzo chce byc znowu internetowa ciocia :)
i co by byla jasnosc , mamuska tez pragne byc :)

a tak na marginesie , czy zmiane zabarwienia "otoczek" wokol sutkow mozna zalicz do objawow ciazowych ?? hmmm.... bo gdzies cos podobnego czytalam , tylko nie wiem z czym to laczyc  ::)

reklama
MONIQA my nie mamy psiaka ja maze o yorku i owczarku niemieckimL:)jak mieszkalam z rodzicami to byl latlerek zawsze wtyulal mi sie w kolanka i spal:)a co do zmiany zabariwenia sutkow to slyszalam o tym i podbno mozna to zaliczyc,CO do tego czy to i mnie moze mala kruszynka to raczej male szanse dopiero raz sie kochalismy po okresie wiec raczej nie i jeszcze w dni nie plodne bodajze :(

M.a.l.i.n.k.a  jesli chodzi o fasolke to nigdy nie mow nigdy :-*

a jesli chodzi o pieska , to ja mam owczarka belgijskiego... tesh ladny  ;D i bardziej towazyski ;)

MONIQA jesstes siiperowska.Nie wiem jakos teraz sie uspokajam i nie zastanaiwam sie czy jestem w ciazy czy nie.Takie juz wielkie starania istawilismy sobie w lipcu jak wyjedzimy na wakacje.Te klotnie to najczesciej sa spowodowane meza praca on sie grzysie bo cos tam to jest na wszystkich zly ja to odbieram opacznie i wychodza ine sytuacje wcale nie potrzebnie.Wiesz staralam sie dzisaj udawac przez jakis czas ze jest mi obojetny.Jak wyszlismy na dworek i stalam tylem w koncu mnie dotchnol i wtedy juz nic nie moglam zrboic :) juz bylam jego :)

m.a.l.i.n.k.a odrazu wyczoc ze dzisiaj wstalas w dobrym humorze i oby tak dalej  :-*

Ja mam dzisiaj znowu swietny humorex .... teraz szybko zabieram sie za sprzatanie a pozniej sru do Krakowa .... bede jesc, tanczyc i plotkowac  ;D ;D hehe ..... a jutro odsypiac  ;) :laugh:

Oczywiscie ze z mezem ...ktos mnie musi tam zawiezc ;D...nie no zartuje, jedziemy do kolezanki na urodzinki i mam zamiar dobrze sie bawic, zreszta jak zawsze :)

MONIQA heh dobre dobre :) ja sie wybieram na prawko okolo stycznia lutego :) moze mi nic planow nie pokazyuje bo juz sie wybieram i wybieram.Mezsulek mnei poducza jedzidc heheh w czwarte pierwszy raz siedzialam za kolkiem i zrezygnowlam po pierwzszym przejachaniu na totalnym gazie :) ale teraz mam znowu checi i czuje sie pewniej za kolkiem

Malinka niom to zdawaj na to prawko, a kiedys moze razem gdzies sie wybierzemy , my, nasze polowki i Nasze pociechy :) ... ja mam prawko juz od 7 lat... podobno jezdze jak mezczyzna(zdecydowanie) a jak kobieta (rozsadnie)  ;D , no ale jak to bywa zrobilam sie wygodnicka i teraz maz mnie wozi, aczkolwiek uwielbiam prowadzic ;)

reklama
Do góry