Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wyczytałam że między 22-28 tyg trzeba się najbardziej oszczędzać tuż po półmetku zdarzają się różne przykre rzeczy zwłaszcza z nieruszaniem sie płodu dlatego każdy kopniak bobka mojego działa jak balsam kojący
a od 28 tygodnia można wywołać w osttateczności poród i utzrymać malca z dość dobrym skutkiem przy zyciu
araco do pępka często mam wtrażenie że maluszek coś tam sobie grzebie bo mam wrażenie jakby mnie za pępek od środka ciągnąl albo podkopywał się ;D
Ja terz jestem na L4 i tak bym chciala zostać juz do końca - praca zbyt stresująca, a przez to przeziebienie mąż chodzi przy mnie jak przy dziecku KOCHANY JEST
a ja dzisiaj właśnie przed chwilką zdziałałam syropek z cebuli zaraz mleczko walnę z miodziem i actimelka
jakoś mi zimnawo dzisijaj a dzidziolek padł w końcu chyba bo od rana dawał czadu
a mój żołądek po wczorajszej imprezie się zbuntował i oświadczył, że nie będzie takich cudów trawił i miałam bliższe spotkania trzeciego stopnia z kibelkiem. potem już było spoko.
bacia? a długo siedzisz na L4...bo ja od samego poczatku ...tzn od 6 tyg. ciazy.....i zapewne juz nie wróce do pracy.....było by bez sensu puszczanie mnie na koniec ciazy do pracy....ale kto to wie?! :