reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
wyczytałam że między 22-28 tyg trzeba się najbardziej oszczędzać tuż po półmetku zdarzają się różne przykre rzeczy zwłaszcza z nieruszaniem sie płodu dlatego każdy kopniak bobka mojego działa jak balsam kojący

a od 28 tygodnia można wywołać w osttateczności poród i utzrymać malca z dość dobrym skutkiem przy zyciu

ara
co do pępka często mam wtrażenie że maluszek coś tam sobie grzebie bo mam wrażenie jakby mnie za pępek od środka ciągnąl albo podkopywał się ;D

Ja terz jestem na L4 i tak bym chciala zostać juz do końca - praca zbyt stresująca, a przez to przeziebienie mąż chodzi przy mnie jak przy dziecku
KOCHANY JEST

.

a ja dzisiaj właśnie przed chwilką zdziałałam syropek z cebuli zaraz mleczko walnę z miodziem i actimelka
jakoś mi zimnawo dzisijaj a dzidziolek padł w końcu chyba bo od rana dawał czadu

chce mi się spać pogoda jakaś senna

a mój żołądek po wczorajszej imprezie się zbuntował i oświadczył, że nie będzie takich cudów trawił i miałam bliższe spotkania trzeciego stopnia z kibelkiem. potem już było spoko.

bacia? a długo siedzisz na L4...bo ja od samego poczatku ...tzn od 6 tyg. ciazy.....i zapewne juz nie wróce do pracy.....było by bez sensu puszczanie mnie na koniec ciazy do pracy....ale kto to wie?! ::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry