reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

dlaczego mi zżera posty, te w których są jakieś linki?
Tyle się napisałam a tu znów ... :dry:

Więc płytki ratta Beige beda położone w okolicach narażonych na wodę (nad wanną, okolice zlewu, kibelka)+zabudowa wanny, reszta ściany w kolorze płytki

a na podłogę - imitacja drewna

reklama
ładne tez, chociaż na żywo są takie trochę... (nie mam innego słowa) sraczkowate :laugh2:

Mam nadzieję, ze żadna z Was nie ma ich w łazience :happy:

tak, te płytki wpadły nam w oko równocześnie (w sensie - i mi i Rafałowi), u nas tak musi być, że oboje jesteśmy przekonani o czymś, bo inaczej... mogłoby się komuś nie podobać i po co to? :-)

Kinga- to ja wrócę do tych twoich dolegliwości ;-) - ciśnienie to ci raczej spada a nie się podnosi :tak: - ile pijesz w ciągu dnia? badania sobie porób czy ci morfologia nie poleciała!!

no - a płytki fajne ;-)

reklama
kurcze, iwosz, niedużo piję... to od tego? :baffled:

ale serce mi w tych momentach wali jak głupie. Myślałam, ze to ciśnienie mi się podnosi :-D

Do góry