K
KingaP
Gość
Właśnie zmieniliśmy auto na oszczędniejsze - diesla. Powiem wam potem co w praktyce, czy faktycznie oszczędniejsze :-)
Awaria wodna została opanowana wczoraj po 22. Pan się "troszkę" spóźnił, bo miał jakąś inną robotę, a my bez wody w domu ;-)
I okazało się, ze to jakaś rurka wymknęła się z jakiegoś zaczepu... chyba musiał ją zruszyć poprzedni serwisant Vailanta
Wpieniona byłam niesamowicie, bo tamten nie mógł przyjechać, bo był na jakimś szkoleniu, a ten nas skasował 80 zł!!!!
Awaria wodna została opanowana wczoraj po 22. Pan się "troszkę" spóźnił, bo miał jakąś inną robotę, a my bez wody w domu ;-)
I okazało się, ze to jakaś rurka wymknęła się z jakiegoś zaczepu... chyba musiał ją zruszyć poprzedni serwisant Vailanta
Wpieniona byłam niesamowicie, bo tamten nie mógł przyjechać, bo był na jakimś szkoleniu, a ten nas skasował 80 zł!!!!
, póki co Kazik wysypany, no ale to pewnie tylko kwestia czasu i zaraz Zosia będzie. A był po chorobie dokładnie dwa dni w przedszkolu( wcześniej ponad tydzień nie chodził i strasznie był w domu wynudzony, no i teraz załamany jest faktem, że nie może znowu chodzić do przedszkola przez dłuższą chwilę). Całe szczęście najgorsze już za nim, wreszcie przestało go swędzieć, miał dzisiaj pierwszą przespaną noc od kilku dni. Najgorsze, że za niecałe dwa tygodnie ma urodziny i mieliśmy je urządzać, a tak to nikt nie przyjdzie, bo jeszcze nie będziemy bezpieczni, tzn. teoretycznie Zosia nie będzie, no i też strasznie to przeżywa.

super,ze dzidzia zdrowa i daje czadu;-)niech kopie ile wlezie
nie mam czym robic zdjec-a bez aparatu jak bez reki:-(.................normalnie klapa-reklamacjanie uwzgledniona z powodu kilku ziarenek piasku