Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kinga, masz rację - moi darli i drą koty całe życie, moja siostra kiedyś im powiedziała, że zmarnowali życie sobie i dzieciom, bo nie mogli się dogadać, ale oni chyba w ten sposób się kochają
moja mama nie może przezyć, że nie nadaję na Krzyska, nie skarżę się, dla moich - my za bardzo się migdalimy, jesteśmy ZA spokojni i to dla nich podejrzane szczególnie dla mamy przyzwyczaiłam się przez te 8 lat
szkoda gadać może przez to moja mama po prostu nie panuje nad swoimi emocjami - moze w ten sposób martwi sie o mnie i dlatego ja się denerwuję, bo wyszukuje problemów tam, gdzie ich nie ma i spięcia gotowe!
Kinga - powinnaś być psychologiem, skąd zmasz moja mamę? mama kocha opowiadać o problemach, kłótniach, roztrząsac czyja wina itp, niekiedy udawałam, że mnie nie ma w domu ani pod komórką, bo nie chciało mi się wysłuchiwać