catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Właściwie nie wiem na kiedy planuję - muszę najpierw meble zaprojektować :-) i sprzęty kupić.
Polecam programik Alno kitchen planner - uzywalam go dosc mocno przed wyborem : jak ustaiwć meble w kuchni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właściwie nie wiem na kiedy planuję - muszę najpierw meble zaprojektować :-) i sprzęty kupić.
co do zmywarek to ja polecam boschowe - i oczywiscie duze
Sluchajcie kobitki, zakladam swoja dzialalnosc i mam zgrzyt z wymysleniem nazwy, pomozcie prosze, ma byc to cos fajnego, latwego i orginalnego zarazem - hihi
nazwa dwuczlonowa: " costam Consulting "
siedze juz od kilku dni i wymyslam i juz mam dosc![]()

Śmiejemy się, że docenimy wucet i będziemy o niego dbać z należytą starannością, jak już będzie zamontowany 
Nieraz też coś tam komentuje, ze tu strasznie dużo roboty i nie spodziewał się aż takich nierówności... No cóż, mówię, ja się na tym nie znam, żebym miała jakieś wyrzuty sumienia, że coś ukryłam przed nim. 

Zbieram sie i dzis po skończonej pracy przejdę się i zobaczę w jakim stanie jest klatka schodowa.... 

, bo akurat mój brat teraz łazienki robi i zachwalał jakiego ma gościa super..

Ale jestem dobrej myśli, bo wszystko rośnie proporcjonalnie i pani doktor nie pozwoliła mi się tym przejmować ;-)