reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
haaa u mnie też chyba wrzody się odezwały :baffled::baffled: no ale to ten czas. wprawdzie jeszcze nie zdiagnozowane ( jakoś nie mogą mi zrobić gastroskopii) ale wszystko na to wskazuje..
a dzisiaj musiałam zostać w domu, bo znów miałam atak paskudnej migreny:baffled:
takiej wersji to chyba jeszcze nie miałam. bóle głowy to nic,zaburzenia wzroku też zniosę, i biegunkę, i wymioty....tym razem wcale nie mogłam podnieść głowy, zero równowagi, do łazienki po ścianach albo na czworaka:wściekła/y::wściekła/y:
7 godzin takiej jazdy...
teraz jest lepiej..mam nadzieję że nie wróci, bo małż do pracy idzie...

Ja tez z wrzodami, ale po ostatniej kuracji 2 antybiotykami i kupa innych lekow uspokoilo sie i nawet na kawke moge sobie pozwolic co prawda slabiutka ale zawsze cos!!!
Maggusia- powrotu do zdrowia bidulko!
Kasianka- bardzo wspolczuje!

To widzez ze nie tylko ja mam z wrzodami do czynienia:sorry2:
Ja dzis zjadlam tylko paczka i napilam sie lyk kubusia i nadal mnie brzusio boli a na nic innego z jedzenia nie moge spojzec bo odrazu odruch wymiotny:baffled:

Kasianka szybkiegom powrotu do zdrowka!

Lolcia a nie nie napewno nie cos innego tego jestem pewna na 100%:-)

Felqua ja to kawke pije nescafe3in1 pyszna i lekka!:blink:

Karolkaz no bidulka jestem chyba zaczne diete trzymac.

Dziekuje za miluskie slowa az mi lzej!

Maggusia, napisz mi proszę czy agencje zawsze robią problem, gdy się chce wynająć mieszkanie z 1 sypialnią?? co za idiotyzm....:angry:

kurde za 2 sypialnie u mnie trzeba płacić od 700f w zwyż :no: chyba zmienię miasto...bo tu za blisko Londynu jest:crazy::crazy::crazy::crazy:

widze ze zdrowie nam wszystkim dopisuje :(

ja już dwa dni na izbie przyjęć spędziłam jutro idę znowu...

zobaczymy co jutro wymyślą....

reklama
Magusia , kasianka i wszystkie cierpiące DUŻÓ ZDROWIA I SIŁY!!!
właśnie usłyszałam, że od piątku ma być wiosna:-)
U nas powoli pokonaliśmy rotawirusa ale zaczynam się martwić bo coś Kamile nieładnie kaszle:-( a tak w ogóle to jeszcze może na nas ospa przyjść, bo kolezanki córka ma a widzieliśmy się niedawno...

Do góry