reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

A mnie dopadł jakiś wirus! najpierw moja córcia miała biegunke przez trzy dni a później przeszło na mnie, jeden dzień prawie cały przeleżałam i okropne bóle żołądka, wczoraj było już lepiej ale dziś mdłości jak na poczatku ciąży i okropne wzdęcia, normalnie nie mogę się poruszać! cały brzuch mam napięty i obolały a do tego dzidzia kopie mnie bez litości..
jak myślicie, można pić mięte?
a może znacie jakieś sposoby ma wzdęcia?

reklama
na wzdęcia - mozesz już zacząć herbatkę z koperku włoskeigo + rumianek - ja dodaję miodu i jest pyszne (to jak mały był mały - się nauczyłam) a oprócz tego espumisan i dużo ruchu.

agawa - współczuję kamyczka, 3 tygodnei temu przechodziłam ostatnia kolke nerkową - i trzymam kciuki by do końca ciazy kamyczek postanowił siedzieć tam gdzie siedzi...

dzięki, cherbatki z kopru nie mam ale jutro się zaopatrze
gorzej z ruchem :( wiem że powinnam spacerować ale coraz mi trudniej a jak juz jestem sama z Olcią to całe ubieranie , wybieranie jest ponad moje siły..
dziś nigdzie sie nie ruszyłam ale jutro muszę się zmobilizować bo strach pomyśleć co bedzie dalej. w poniedziałek poszłyśmy na sanki no i po przeciągnięciu ją po krótkiej uliczce tam i z powrotem byłam wykończona..

sanki - to u nas marzenie...

jak ja ubiorę Piotrka- to nie mam siły juz zejść na dół

moje dziecko wpadając do mnie do szpitala, robiło tyle huku, co tabun przedszkolaków... po godzinie z małym - padałam na łózko i spałam...

w domku jest jednak trochę inaczej - mały nie pokazuje az tak swoich czrcich rogów ;)

no właśnie, w domu bezpieczniej ;D
ara, mnie też dopadło drętwienie, nóg tym razem , właśnie dzisiaj w nocy budziłam sie kilka razy z tego powodu - okropne uczucie!
momentami czuje się jak jakaś zdziadziała staruszka ;D

odrętwienie kończyn
skurcze
bóle brzusia
bóle więzadeł
bóle krzyża
bóle głowy
kulanie sie

hmmm

a męzczyźni nie rozumieją czemu my w ciązy się zmieniamy....

azik pisze:
odrętwienie kończyn
skurcze
bóle brzusia
bóle więzadeł
bóle krzyża
bóle głowy
kulanie sie

hmmm

jeszcze bóle piersi
swędzenie brodawek
zaparcia
częste siusianie - dla mnie najbardziej upierdliwe ;)

osinka pisze:
azik pisze:
odrętwienie kończyn
skurcze
bóle brzusia
bóle więzadeł
bóle krzyża
bóle głowy
kulanie sie

hmmm

jeszcze bóle piersi
swędzenie brodawek
zaparcia
częste siusianie - dla mnie najbardziej upierdliwe ;)

no to trzeba jeszcze dodać

puchnięcie
swędzenie brzusia
zgaga

reklama
jeśli chodzi o ciążę, to mi najbardziej ze wszystkich dolegliwości przeszkadzają mega duże piersi - nie mogę sobie z nimi poradzić i nie mogę się już doczekać, kiedy mi zmaleją do normanych rozmiarów ;)

a tak w ogóle to czuję, że mam straszny dzień lenistwa i dziś nic nie będę robić!!! ;D nawet nie idę na zakupy, poczekam aż Krzyś wieczorem wróci i mnie zawiezie do sklepu ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry