reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a mi juz chyba wszystko dokucza
plecki od dlugiego siedxenia w szkole
żołądek na który ktosik uciska
żebra ktosik rozpycha
i cała masa ekstra mocnych kopniakow przed snem aż sie spać odechciewa ;D
dam rade jestem twardzielka ::)

reklama
dziewczeta ....ale czym my sie martwimy?......jak urodzi sie dziecko to nadrobimy za wszystkie czasy.... ;D ;D ;D ;D ;D nie bedziemy wiedziały w co najpierw włozyc rece .....

Matko a jakiego ja mam lenia!!!!!!!!!!!!!!
Szok!
Chyba wy wszystkie razem wzięte mojemu leniowi do pięt nie dorastacie ;D ;D ;D
Od tygodnia planuję poodkurzeć odkurzaczem, mam już bardzo dobrze rozpracowany plan tej operacji, dopracowuję ostatnie szczegóły ;D ;D ;D jeśli nie wydarzy się nic nieoczekiwanego np. pranie - to do świąt powinnam dać radę!

Ja też mam strasznego lenia !!!!! Siedzę sobie już 3 tydzień na L4 i nie robię nic ;D, Tłumaczę sobie to tym, że potem dłuuuuugo nie będę miała okazji do takiego "nicnierobienia".
Ogólnie czuje się dobrze, jeszcze tylko mi troche katar dokucza. Jedynie spać w nocy nie mogę, budzę się o 3 lub 4 nad ranem i nie mogę zasnąć tak przez 2-3 godziny. Zaczęłam już książki czytać, bo ileż można leżeć i zerkać na zegarek.

na szkole rodzenia mówili nam, że jest lek na bezsenność w nocy: WIĘCEJ SPACERÓW. Polecam, już nie mam z tym problemów i żadziej leżakuję za dnia :)

reklama
koga pisze:
Matko a jakiego ja mam lenia!!!!!!!!!!!!!!
Szok!
Chyba wy wszystkie razem wzięte mojemu leniowi do pięt nie dorastacie ;D ;D ;D
Od tygodnia planuję poodkurzeć odkurzaczem, mam już bardzo dobrze rozpracowany plan tej operacji, dopracowuję ostatnie szczegóły  ;D ;D ;D jeśli nie wydarzy się nic nieoczekiwanego np. pranie - to do świąt powinnam dać radę!

Koga!!! ja już drugi tydzień nie mogę schować odkurzacza do szafy!!! koszmar i wstyd!!! ;) wczoraj wróciłam z pracy, zjadłam obiad i spałam od 16:10 do samego rana ;D to dopiero jest leń!! hihhihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry