reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Caro18 pisze:
Kobietki czy w moich tyg. ciazy normalne sa bole podbrzusza calymi dniami z malenkimi jedynie przerwami?
W nocy jest najgozej boli mnie jakbym nierobila siusiu z 3 dni :-( czy takie bole podbrzusza sa normalne i  do tego mam takie dosc smieszne w uczuciu ale troszke bolesne uklucia w kroczu ale zadko. czy wy mialyscie tez takie bole przed porodem? ::)pozdrawiam

Caro - pytaj u dziewczyn z równorzędnymi z Twoimi tygodniami ciąży!!! Przecież my zaczynamy 5, 6 miesiąc ciąży! Nie pytaj nas o takie rzeczy! Skąd my to mamy wiedzieć? Dziewczyny Ci juz zwracały uwagę, że my mamy jeszcze duuuuuuuuuuużo czasu do porodu!!!! odpowiedzieć Ci możemy dopiero w marcu!!! pytaj na wątku, gdzie dziewczyny za moment będą rodzić!!!

reklama
Osinka, nastepnym razem nieś po jednym ptaku - nielocie!!!

kobietom ciężarnym wolno dźwigac tylko 2-3 kg !!!

co robiłaś z tych kurczątek ;)

ewik pisze:
a ja miałam skurcze łydek ale biorę magnes i wszystko jest ok no i męczy mnie zgaga i nie moge spać w nocy
no i z piersi mi coś czasem wycieka czy to już może być mleko?   ::)

Dziewczyny! Ja mam to samo... od dwóch tygodni prawie z piersi coś nocą czasami wycieka :), a przedwczoraj zauważyłam że dzieje się to już przy lekkim ściśnięciu- sorki za szczegóły ale jest takie bezbarwne , momentami białawe... cZy to już mleczko??? :) Też tak macie?? ;D  Czy to możliwe tak wcześnie?

azik pisze:
Osinka, nastepnym razem nieś po jednym ptaku - nielocie!!!

kobietom ciężarnym wolno dźwigac tylko 2-3 kg !!!

co robiłaś z tych kurczątek ;)

z jednego i 1/4 drugiego zrobiłam pyszny pasztet - jest delikatny i łagodny w smaku - jak chcecie przepis, to wpiszę ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry