Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
osinka pisze:musze sobie wbić do głowy, że prawy bok nie jest taki złynajlepiej spałam zawsze na brzuchu, jeszcze 3 miesiące i wrócę do swojej ulubionej pozycji...
KingaP pisze:bo może ją podduszasz ???![]()
Osinka, nie nastawiaj sie tak na szybki powrót do spania na brzuchu. Ja zawsze tak spałam, i po urodzeniu Jacka też tak chciałam... i niestety ale mleczarnie okazały się duże i pełne mleka, na dodatek wyciekało mleczko jak je przydusiałam, nawet wkładki nie pomagały... Potem sie nauczyłam tak podpierać na łokciach i spać na brzuchu, ale było po jakimś czasie i wcale nie było bardzo wygodne...osinka pisze:musze sobie wbić do głowy, że prawy bok nie jest taki złynajlepiej spałam zawsze na brzuchu, jeszcze 3 miesiące i wrócę do swojej ulubionej pozycji...
osinka pisze:jak leżę na wznak, to mam taki bunt, że cos strasznego!!! nici ze spania na wznakma charakterek moja dzidzia
anian pisze:osinka pisze:jak leżę na wznak, to mam taki bunt, że cos strasznego!!! nici ze spania na wznakma charakterek moja dzidzia
Moja też tak reaguje jak się położę na wznak, :-[ :-[ :-[ ale ... tak robię jak się za długo do mnie nie odzywa... A jak pomacha do mnie to daję Maleństwu spokój... ;D Wolę mieć pewność, że jest w środku... :![]()