reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

musze sobie wbić do głowy, że prawy bok nie jest taki zły :( najlepiej spałam zawsze na brzuchu, jeszcze 3 miesiące i wrócę do swojej ulubionej pozycji...

reklama
osinka pisze:
musze sobie wbić do głowy, że prawy bok nie jest taki zły :( najlepiej spałam zawsze na brzuchu, jeszcze 3 miesiące i wrócę do swojej ulubionej pozycji...

kochana, najważniejsze, żebyś dobrze wypoczywała w nocy. Kobitka na SR powiedział, że jeśli dzidzia nie buntuje się, to możemy spać nawet na wznak (tym bardziej, że w nocy nie panuje się nad tym )

osinka pisze:
Osinka, nie nastawiaj sie tak na szybki powrót do spania na brzuchu. Ja zawsze tak spałam, i po urodzeniu Jacka też tak chciałam... i niestety ale mleczarnie okazały się duże i pełne mleka, na dodatek wyciekało mleczko jak je przydusiałam, nawet wkładki nie pomagały... Potem sie nauczyłam tak podpierać na łokciach i spać na brzuchu, ale było po jakimś czasie i wcale nie było bardzo wygodne... :(

osinka pisze:
jak leżę na wznak, to mam taki bunt, że cos strasznego!!! nici ze spania na wznak ;) ma charakterek moja dzidzia

Moja też tak reaguje jak się położę na wznak, :-[ :-[ :-[ ale ... tak robię jak się za długo do mnie nie odzywa... A jak pomacha do mnie to daję Maleństwu spokój... ;D Wolę mieć pewność, że jest w środku... ::)

reklama
anian pisze:
osinka pisze:
jak leżę na wznak, to mam taki bunt, że cos strasznego!!! nici ze spania na wznak ;) ma charakterek moja dzidzia

Moja też tak reaguje jak się położę na wznak,  :-[   :-[   :-[ ale ... tak robię jak się za długo do mnie nie odzywa... A jak pomacha do mnie to daję Maleństwu spokój... ;D Wolę mieć pewność, że jest w środku... ::)

anian to szantaż ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry