reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ja już w ogóle odpuściłam spanie na plecach (a kiedyś tylko tak spałam!) bo dostaję zaraz takich mdłości, że aż się budzę i mogłabym wszystko obrzygać (sorry) :(
i rano też mam mdłości - wy tez je jeszcze miewacie?

reklama
koga pisze:
ja już w ogóle odpuściłam spanie na plecach (a kiedyś tylko tak spałam!) bo dostaję zaraz takich mdłości, że aż się budzę i mogłabym wszystko obrzygać (sorry) :(
i rano też mam mdłości - wy tez je jeszcze miewacie?

A co to są mdłości??????? :-[ :-[ :-[ Mnie, na szczęście, to ominęło i teraz też nie mam takich problemów (na szczęście :laugh: )

szczęściara! :D

a tak serio to pytałam się o te mdłości gina, a on mi na to: "no przecież jest pani w ciąży to czego się pani spodziewała!" - dowcipniś

koga!! no cóż, szczęsciara ze mnie (i to nie tylko w miłości), a Tobie to z całego mojego serca nie zazdroszczę... Nie współczuję, bo nie chcę, żeby na mnie przelazło z Ciebie... Egoistyczne zapędy

Kinga nie przesadzasz z tym myciem okien??? Ja mam zakaz od CAŁEJ rodzinki mycia okien i ... się go trzymam. A jeszcze niedawno spotkałam znajomą w szpitalu (też ciężarna), która PO myciu okien wylądowała z plamieniem ... Pomyśl zanim zaczniesz dziłać! A na okna w domu nie patrzę (brrr, jakie brudne), na święta mężuś mi umyje (MUSI) ;)

reklama
już umyłam, bo sama chciałam wypróbować ściereczki. Jestem zadowolona, bo jak kupiliśmy nasze mieszkanko, staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami plastików. Dwa okienka umyłam w 20 minut.

Też mam zakaz mycia okien, ale ja to uwielbiam robić... Dwa razy od początku ciąży okna mył Rafał ;) Ale wiecie jak to jest z facetami: musiałam wyjść z domu, bo jak się wziął, to robił to bardzo dokładnie, wolno i .... cholery dostawałam.

Ja nie przesadzam z wysiłkiem, naprawdę. Mycie okien jest dla mnie przyjemnością ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry