reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
nie powinno się myć okien gdyż trzyma sę ręce w górze i może doprowadzić to do odklejania się łożyska. Nawet kurzy z górnych półek nie wolno wycierać.

Ja też nie myję okien na Świeta. Firanki mam juz wyprane i powieszone. Tomuś mi zdjął i potem zawiesił, a dziś był Pan od czyszczenia dywanów i tapicerki ( tata mi przypilnował, bo ja oczywiscie w pracy) i juz mam Święta  ;). Dzisiaj jeszcze jadę po mięsko ze świniaczka, po pracy i nawet juz jedzonko czesciowo bedzie.  :)

a mój grześ jutro u swojej mamy będzie walczył ze świniaczkiem
nie przepadam za mięskiem
ale pyszna kiełbaska swojska czemu nie ::)

z raczkami do góry, to nie do końca tak, nie wolno ich unosić gwałtownie, ale położyć coś na póce mozna.

z myciem okien nie przesadzam (kinga, ile razy w roku myjecie okna??? - w ciązgu tych 6 meisiecy już trzy razy???)
ale to dlatego ze nie wolno włazić na stołki - bo bardzo łatwo z nich spaść...

były myte w lato i zostaną umyte na wielkanoc ;)

ja słucham rad lekarzy: przez 9 meisiecy żaden brud oknom nie zaszkodzi ;)

koga ja mialam mdlosci do 17tyg i to bardzo bardzo potworne,meczyly mnie zazwyczaj o 22-23(nocki spedzalam w kiblu z poduszka) teraz tez mi sie zdarza.............lekarz mowi TAKI UROK............ladny mi urok

Ja okna mylam w ciazy raz i teraz na swieta umyje(ale tylko w swoim pokoju ;D)bo kto to zrobi jak nie ja?

reklama
mnie odrobine rano dziś zemdliło ale mam nadzieje ze to jedyny przypadek bo jak przypomnie sobie pierwsze 3miesiące to
brrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry