Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też nie myję okien na Świeta. Firanki mam juz wyprane i powieszone. Tomuś mi zdjął i potem zawiesił, a dziś był Pan od czyszczenia dywanów i tapicerki ( tata mi przypilnował, bo ja oczywiscie w pracy) i juz mam Święta . Dzisiaj jeszcze jadę po mięsko ze świniaczka, po pracy i nawet juz jedzonko czesciowo bedzie.
z raczkami do góry, to nie do końca tak, nie wolno ich unosić gwałtownie, ale położyć coś na póce mozna.
z myciem okien nie przesadzam (kinga, ile razy w roku myjecie okna??? - w ciązgu tych 6 meisiecy już trzy razy???)
ale to dlatego ze nie wolno włazić na stołki - bo bardzo łatwo z nich spaść...
były myte w lato i zostaną umyte na wielkanoc
ja słucham rad lekarzy: przez 9 meisiecy żaden brud oknom nie zaszkodzi
koga ja mialam mdlosci do 17tyg i to bardzo bardzo potworne,meczyly mnie zazwyczaj o 22-23(nocki spedzalam w kiblu z poduszka) teraz tez mi sie zdarza.............lekarz mowi TAKI UROK............ladny mi urok
Ja okna mylam w ciazy raz i teraz na swieta umyje(ale tylko w swoim pokoju ;D)bo kto to zrobi jak nie ja?