reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ja przed ciążą nosilam 38
wiec po porodzie 34-36 raczej odpada
ale są szcześciary które maja takie drobniutkie kosteczki ;D

ja generelanie cały czas leżę dopadły mnie zaparcia niestety a wtedy czuję się makabryznie źle jestem pękata jak balon i mam drescze jak nie moge sobie ulżyć
ostatnio boli mnie strasznie kregosłup ledwo zipię i biodra czuję się jak flak albo troszkę gorzej jak już jeden dzień jest dobrze to zaraz kolejnego albo jedno albo drugie
nudziło mi się okropnie prasę grudniową i listopadową przeczytałam już całą a od telewizji nieługo będę miała 0 10 dioptrii]

dziisjaj mam stresa tat pojechał na badania :(

uff już się zmęczyłam ostatnio jakoś ciagle mi gorąco ale ciśnienie i temeratutra ok idę się glebąć bo jakoś mi słabiutko

anik jakoś miałyśmy równo dni ciąży na suwaczku jak to się stało że teraz masz więcej??????

sylwia532 pisze:
Wczoraj wieczorem mezyk zrobil mi sesje zdjeciowa..............zrobil zdjatko mojego tyleczka(ktory kiedys byl bardzo zgrabny-kiedys) i jak ja je zobaczylam to w ryk-tak zaczelam wyc ze nie moglam sie uspokoic tak buczalam...............w ogole jakos ostatnio czulam sie brzydka ::)...........za to dzis mezyk kupil mi przepiekny sweterek.kochany jest

Sylwia!! Jakbym to ja pisała!! Na serio

ja ostatnio maluje się w łóżu bo już mi nudno

a jak miałam problemy z brzusiem spinaniem się itd to mąż obciął mi paznokcie od nóg palce cał ale paznokcie zachaczały o wszystko pościell kapcie itd musiałam piłować ;D

agaoja za nic w swiecie nie dalabym mojemu obciac sobie paznokci-on nie umie-sobie obcina tak ze zawsze mu sie wrasta ::) tlumacze ze nie na okraglo a na prosto a on i tak po swojemu-ja nie ryzykuje
kinga ale juz mi przeszlo ubralam ladne majteczki (a nie galoty) i juz jest ok-no moze nie calkiem,ale mezyk zawsze sobie zartowal i wolal za mna"gruba pupa albo dupa"teraz wola kaczorek ;) i nasladuje mnie jak chodze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry