Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
muszę mojemu powiedzieć jak wóci że jestem odważna skoro się poddałam takiemu zabiegowi
ja też nie czuję się zbyt sexy ostatnio dlatego kąpię się 3 razy dziennie smaruję pachnidłami maluję paznokcie u rąk bo znogami problem i testuję niowe makijaże : w łóóżku oczywiście
jak tam wasze samopoczucie laleczki????
ja ostatnio mam jakieś kryzysy najgorszy dopada mnie o 18 codziennie w moment robię się słaba jakby ciśnienie spadło mi do minimum nie mam siły się podnieść i strasznie robi mi się duszno mam wrażenie jakbym miała odpłynąć
mój gin twierdzi że niektóre laseczki tak mają ale ja zastanawiam się czemu zawsze o 18 ???????????
Kasiu, to polecam płukanie gardła wodą z sodą (sól wysusza). A najlepiej na gardło pomaga kubek gorącego mleka z 1 łyżką miodu, masła i 1 wyciśniętym ząbkiem czosnku (przecedzić napój przez sitko). Trzymaj się cieplutko i pij taki wywar 3-4 razy na dobę, jutro będzie duuuużo lepiej
O rany! Rwa mnie rwie i do tego chyba zaczęła mnie boleć nerka - nigdy wcześniej mnie tak plecy nie bolały (chodzi mi o charakter bólu), więc to chyba nerka, bo do kręgosłupowych bóli przywykłam... Wzięłam no-spę i zobaczymy...
mnie czasami ciągnie po prawej styronie kręgosłupa i mam wrażenie jakby ktoś mi kijem w nerkę przyłożył ale po jakimś czasie przechodzi nieraz mnie jakoś mocno zatyka i mi aż duszno