• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

muszę mojemu powiedzieć jak wóci że jestem odważna skoro się poddałam takiemu zabiegowi

ja też nie czuję się zbyt sexy ostatnio dlatego kąpię się 3 razy dziennie smaruję pachnidłami maluję paznokcie u rąk bo znogami problem i testuję niowe makijaże ::) w łóóżku oczywiście

reklama
jak tam wasze samopoczucie laleczki????
ja ostatnio mam jakieś kryzysy najgorszy dopada mnie o 18 codziennie w moment robię się słaba jakby ciśnienie spadło mi do minimum nie mam siły się podnieść i strasznie robi mi się duszno mam wrażenie jakbym miała odpłynąć

mój gin twierdzi że niektóre laseczki tak mają ale ja zastanawiam się czemu zawsze o 18 ???????????

Kasiu, to polecam płukanie gardła wodą z sodą (sól wysusza). A najlepiej na gardło pomaga kubek gorącego mleka z 1 łyżką miodu, masła i 1 wyciśniętym ząbkiem czosnku (przecedzić napój przez sitko). Trzymaj się cieplutko i pij taki wywar 3-4 razy na dobę, jutro będzie duuuużo lepiej :)

sól emska jest dobra, ale pić ją mogłam - płukać nie - brrrrr

ale jak dostą d nikt dla mnie nie wymyslił czegoś lepszego na gardło niż emska.
paskudne, ale lekarstwa podbo musza być paskudne by być skuteczne. ;D

O rany! Rwa mnie rwie i do tego chyba zaczęła mnie boleć nerka - nigdy wcześniej mnie tak plecy nie bolały (chodzi mi o charakter bólu), więc to chyba nerka, bo do kręgosłupowych bóli przywykłam... Wzięłam no-spę i zobaczymy...

mnie czasami ciągnie po prawej styronie kręgosłupa i mam wrażenie jakby ktoś mi kijem w nerkę przyłożył ale po jakimś czasie przechodzi nieraz mnie jakoś mocno zatyka i mi aż duszno

reklama
będę próbować. chyba można wszystkim płukać gardzioło - nie powinno to mieć wpływu na Fasoliznę?

a może dam ogłoszenie, że szukam naiwnego, który zamieni sięze mną na gardła na kilka dni? ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry