reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
mokkate pisze:
Ja to się pocieszam, że jak moi będą śmigać na nartach, to znajdzie się dla mnie przytulne miejsce na świeżym powietrzu. :)Przynajmniej porobię im zdjęć!

ja tez tak zamierzam :) rano odpoczynek na sloczneczku - po poludniu/po obiedzie opieka nad dzieckiem gdy maz bedzie szusowal na wiekszych gorkach :)

koga - my jeszcze nie wiemy z kim pojedziemy (jak wyjdzie to i sami - zalezy nam na wyjezdzie - nie mielismy w tym roku wakacji a to ostatni gwizdek :) ) - ale moze wlasnie znajdzie sie ktos do towarzystwa :) znajomi z ktorymi zawsze jezdzimy nie jada w komplecie bo kolezanka ma termin juz na luty i nie bedzie ryzykowac - a mogla byc wspanialaym kompanem ...

agao, dzieki za rade :)
niestety jak wiesz nei mieszkam w polandzie i nie mam mozliwosci kupienia tego b6... bylam w aptece tutejszej i powiedzialam co mi jest i kupilam zwykly magnez, zwykly znaczy taki jaki mi dala ;) no i zobaczymy, mam nadzieje ze mi przejdzi ebo zwariuje z tym drzeniem :(

ara!! Zażywaj ten magnez często, bo skurcze łydek i drżenie powiek "likwiduje" się tygodniowym zażywaniem magnezu - tyle czasu nadrabia się braki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry