reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Czy wam też tak często leci krew z nosa? U mnie jak nie leci ciurkiem to podcieka - zawsze mam czerwoną chusteczkę. Całe szczęście morfologia w normie .

Sprzątać będę w piątek - już poprosiłam Piotrka, aby wziął wolne - szybciej nam pójdzie we dwoje ;D

ja tez nei bede sie przemeczac ze sprzataniem ;)

dziewczyny, mam pytanie, czy drzenie powieki oka to z braku magnezu sie robi?? prawie non stop mi drzy :( myslicie ze moge sobei magnez kilka dni pobrac?? czy lepiej leciec do lekarza?? ale to i tak dopiero po swietach, a nie wiem czy dam rade z tym wytrzymac bo to strasznie denerwujace jest :(

wiecie, ja najpierw byłam w ciąży z piotrkiem - więc odpuszczałam sprzątanie, pózniej było male dzidzio - więc nie było czasu - tym razem zmusiłam igora do urlopu na sprzatanei (ma 3 tygodnie zaległego) bo trezba posprzatać bo pózneij znowu dzidzi i znowu brak czasu...

wszystk ow domku robiłam tak pobieznie przez ostanie dwa lata - teraz juz nie mogłam, odpuscić ...

oknien nadal nie myję - ale te Igor umył latem ;)

Myślę, że drżenie powieki może być z braku magnezu. Gdzieś o tym czytałam.
Ja biorę stale Magnefar B6 na mój skołatany żołądek.
Może spróbuj zadzwonić do lekarki, to się upewnisz i będziesz na święta spokojna... :)

reklama
a wiecie co można wziąć na smutny nastrój?
zwłaszcza, jeżeli jego prawdopodobnymi przyczynami są:
- niewyspanie :( :(,
- konieczność pisania makabrycznego odwołania w sprawie podatkowej i pozwu bez adresu pozwanych :(
- termin wizyty u gin. dopiero na 9 stycznia!!! >:( - bo na 6-tego zapisano już same ciężarne - a ja to co??? poduszkę noszę pod swetrem???
- ból krzyża podczas siedzenia przy kompie - czyli od 2 godz. :(
- niemożność wzięcia nart lub deski na wyjazd w góry po świętach :( :(

przekichane...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry