reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
nie wiem co sie ze mna dzieje mam konkretna depresje....................do tego prawie non stop brzuch twardy sie robi jak nawet do kibla wstane buuuuuuuuuuuuuu,w ogole nie czue swiatecznej atmosfery mam jakas depresje powaznie.............

sylwia ja też jeszcze klimatu nie czuje jak zwykle bywało przed świętami, może dlatego że po raz pierwszy nie spędzę ich w domu rodziców

co do brzucha to czym bardziej się stresowałam tym bardziej mi się spinał

za każdym razem jak zmieniałam pozycję czy wracałam z siusiu to był jak kamień, brałam nospę czasami

teraz po 3 tyg ostrych spięc spina mi się mniej

Ja dziś trochę sprzątałam i znowu "twardnieję". A był już spokój od dłuższego czasu :( Przez najbliższe dni będę odpoczywać, więc mam nadzieję, że znowu będzie "miękko"...

Ja po sprzątanu ruszac sie nie mogłam. Coś w rodzaju rwy kulszowej ale jak sie wyśpie to znika ten ból. Tylko obracać sie nie mogę z boku na bok bo tak jakoś dziwnie ciężko jakbym brzuch duży miała i ciężki. :):)

ja wczoraj poruszałam się trochę i dzisiaj spać nie mogłam jestem połamana ledwo żyję

i mam schizy na temat wód płodowych czy mam dobry poziom byłam tydzień temu i oki a teraz ciągle sikam jak dużo sikam to przezroczyste wszystko jest nie wiem co i jak ale wody odchodzą jakoś bezwiednie co ?????????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry