reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a znasz powiedzenie zapomniał wół jak cielęciem był??Przecież ich dzieci maja małe nóżki które taaaaaaaaaaaaak bolą. A one też już przecież stare są.

reklama
jejku nie wiem co sie ze mna dzieje mam takie doly................ale czemu??????????ciaza juz chyba zaczyna ciazyc i tylko wspaniale sa te przepychanki kopniaki i falowania maluszka w brzuszku.juz nie tylko kregoslup boli ale i cale plecy nogi-chodze jakbym miala drewniane nogi i mam codziennie MEGA zgage.
osinka ja tez juz chce marzec ale tak kiklam na ssuwaczek i patrze ze mi zostalo 76 dni to raz ze juz blisko a za moment mysli ze to az 76...............

Mnie od jakiegos czasu bola dlonie(palce rak) a co dziwniejsze tylko po nocy jak wstane z wyrka. W dzien sie nie przemeczam,zero prac fizycznych,zmywania itd. Co to moze byc? Moze to oznaka jakiejs choroby? Nigdy tak nie mialam.

ewik pisze:
A mnie od 2 dni bardzo boli lewa ręka wieczorem i w nocy od ramienia do samych palców nie wiem czy dzwonić do lekarza czy można coś z tym zrobić?

być może to objaw braku magnezu?? jak nie brałam magnezu - budziły mnie w nocy obolałe, mrowiące ręce i skurcze łydek
może spróbuj łykać magnez? ale na wszelki wypadek zapytaj  swojego lekarza

sylwia532 pisze:
jejku nie wiem co sie ze mna dzieje mam takie doly................ale czemu??????????ciaza juz chyba zaczyna ciazyc i tylko wspaniale sa te przepychanki kopniaki i falowania maluszka w brzuszku.juz nie tylko kregoslup boli ale i cale plecy nogi-chodze jakbym miala drewniane nogi i mam codziennie MEGA zgage.

Sylwia!! tak jest w trzecim trymestrze, nie martw się. Pewnie gdzieś w podświadomości boisz się jak to będzie? Ja też mam teraz najgorsze z dni w czasie całej ciąży.
Poza tym teraz nosimy na swoich nogach duzo większy ciężąr niż zazwyczaj, więc nie ma się co dziwić... I momo tego, że ja to wszystko wiem, nieraz jak mnie dopadnie.... masakra ;(

A fikołki w brzuchu to chyba tak dla mnie na pocieszenie ;)

Ja właśnie odśnieżyłam podjazd do garażu i padam na pysk ze zmęczenia..
wkurza mnie to że taka mało sprawna jestem!!

jeszcze tylko dwa miesiące ::)

mi się zaczął spinać brzuchol dzisiaj, chyba z nerwów, bo wyciągnęłam maszyne do szycia, chciałam uszyć małe poszewki na poduszki, a ta małpa-maszyna zaczęła platac nici - ależ się Agata nasłuchała... aż mi łyso! dobrze, że byłam sama w domu ;)

jest też tego duży plus, zaraz wraca z pracy Krzyś, jedziemy oglądać nowe maszyny do szycia! ;D dobrze nieraz się podenerwować i popłakać do telefonu ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry