reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

KingaP pisze:
My to mamy na nich sposoby!!!  :laugh: :laugh: :laugh:

;D
chcę być zawsze w ciąży ;) 7 lat marudziłam, że chcę nowe meble do kuchni - teraz sam chodzi i wyszukuje ładnych ;) jak dobrze pójdzie, to w marcu będę miała nowe ;)
te obecne są po poprzednim włascicielu jeszcze, już 2x je reanimowałam, przemalowywałam, Krzyś zawsze mówił, że jeszcze są dobre ;)

reklama
Osinka! Fachowiec z Ciebie (taki od załatwiania trudnych spraw)!!! Boże!! ja to chyba się nie doczekam, wprawdzie truję dopiero rok, sześć przede mną ;)

Mój nawet n ie chciał słyszeć o żadnych mebelkach i remontach ale chyba instynkt ojcowski sie w nim otwiera i coraz bardziej poddatny jest na sugestie :)

a mój chłop już by pokoik przerabiał na dziecięcy a bobasek dopiero w lipcu! za to nie chce słyszeć na razie o kupowaniu rzeczy dla dziecka bo nie wie czy chłopiec czy dziewczynka.

ale mi dobrze
facio mój zrobił mi przed chwilką peeling całego ciąła umył miękką myjką i wysmarowa balsamem i pomasował na wieczór mam obiecany maaż stóp i łydek
już nie mogę się doczekać

podsunęłam mu książkę jak siedział w "czytelni" ;D to widoczne coś wyczytał

reklama
ooo właśnie, chyba o to skupienie chodzi, a jak się skupi mój czasem to się przez długi czas to skupienie z łazienki roznosi he he he

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry