Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Osinka - nie dość, że mamy ten sam termin, to jeszcze nasze bąble mają podobne usposobieniaosinka pisze:może maluch Cię w nocy obkopał?ivka76 pisze:A mnie dziś strasznie bolą żebra tuż pod biustem - jakby ktoś na nich siedziałTeż tak macie?
mnie jeszcze tak nie boli, ale ostatnio glisda obkopała chyba moją wątrobę
poza tym bolą mnie mięśnie brzucha - ostatnie kilka dni moja mała strasznie się przeciąga i rzuca w moim brzuchu...
koga pisze:Osinka - nie dość, że mamy ten sam termin, to jeszcze nasze bąble mają podobne usposobieniaosinka pisze:może maluch Cię w nocy obkopał?ivka76 pisze:A mnie dziś strasznie bolą żebra tuż pod biustem - jakby ktoś na nich siedziałTeż tak macie?
mnie jeszcze tak nie boli, ale ostatnio glisda obkopała chyba moją wątrobę
poza tym bolą mnie mięśnie brzucha - ostatnie kilka dni moja mała strasznie się przeciąga i rzuca w moim brzuchu...
mój też raz mnie kopie po bokach, raz góra - dół - nie mam pojęcia jak on leży, chyba co chwilę inaczej!
teraz kopie pod żebrem, a godzinę temu po bokach - aż mi przez sweter widać jak brzuch skacze
tylko wypina się zawsze po lewej stronie a nie po prawej, a jak położę rękę to trochę się przytula ale zaraz zwiewa i kopie z całych sił![]()