Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fionka spuchniete nie sa ale bola jak diabli,nawet jak chce zacisnac pięśc to nie moge. I tak przez caly dzien a w nocy az sie budze. Moze jak wezme to zelazo to troche zlagodzi. Zobacze bo jeszcze nie wykupilam.
mnie też bolą rece
sylwia te duszności i pocenie to ja mam ginowi mówiłam ale nic mi mądrego nie powiedział - w nocy mi się to zdarza
catherinka ja pól nocy (5 z rzędu) przelaziłam wszystko mnie bolało spać nie mogłam było mi duszno a jak zakręcałam kaloryfery całkowicie to było chlernie zimno i jak wysuwałam się spocona spod ciepłej gordły to łapały mnie dreszcze
te moje noce są makabryczne
do tego wczoraj znowu brałam małą nospę bo brzuch mi się spina dość często - jednak zastanawiam się czy to nie jest normalne bo laski na forum o skurczach itd piszą że nawet mają spięcia po największych dawkach fenoterolu
ja też moje noce zaliczam do makabrycznych. Wieczorem nie moge zasnąć, budzę się co godzinę, dwie... Nie mogę się doczekać takich dni, kiedy będę padać ze zmęczenia....buuu. A teraz oczy same mi się zamykają
u mnie to samo! położyłam się wczoraj wczesniej, nawet zasnęlam, a po 23 obudził mnie ból kolana, nie mogłam spać do 3 rano, przeniosłam się nawet na drugie łóżko, bo non stop budziłam Krzyska, a biedaczek dziś na 7 do pracy wstawał koszmar!!! myślałam, że sie w nocy wścieknę
teraz z chęcią położyłabym się, ale nie chcę spać, bo wieczorem znowu nie zasnę - błędne koło
ja mam juz dość tych nieprzespanych nocy!!!! non stop się budzę-nie umiem spać na lewym boku, przez sen obracam się na prawy albo na wznak, budze się, nerwowo sprawdzam jak śpię itp. boję się o Fasolinę
i jeszcze to cholerne kolano!!!!! nie będę brać tabl. przeciwbólowych przecież