reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ja tez juz druga niedospana noc mam za soba- powody niespania sa 3:

- jak Catherinka jak sie tylko poloze to zaczynam myslec o rzeczach, ktorych mi jeszcze brakuje, o porodzie, itp.

- malutka wciska mi sie pod zebra jak sie tylko poloze i to niesamowicie smyra  ;D nie da sie spac jak sie czlowiek dusi ze smiechu (nie chce sie glosno smiac coby meza nie obudzic ;) )

-mam juz serdecznie dosc spania na boku- prawym albo lewym!!!!!!!!! >:( Chce na plecach albo na brzuchu!!!!

reklama
Aniam- święte słowa. Ja też marzę o spaniu na plecach lub brzuchu!!!!
Ostatnio budzę się za każdym razem, gdy przekręcam się z boku na bok.
I nie jest to dla mnie czynność prosta!

dziewczynki czy was też tak niemiłosiernie bolą biodra od spania na boku?

Catherinka to chyba troszkę typowe że im bliżej tym większy strach i więcej natrętnych myśli które w nocy są jeszcze bardziej wyraziste i upierdliwe, jak ci to pomoże to powiem ci że ja też snuję obsesyjne przemyślenia wieczorową porą i się stresuję jakimiś pierdołami zamiast się cieszyć że to już niedługo, nie martw się napewno ze wszystkim zdążymy i wszystko będzie ok, a nawet jak pójdziesz rodzić a nie będziesz miała jeszcze czegoś dla malucha to sklepy są czynne naokrągło więc luzik zawsze da sie dokupić ;D

Dzisiaj to mi chyba nic humoru nie zepsuje, bo mnie wreszcie do netu podłączyli, co oznacza, że przestanę umierać z nudów w samotne dopołudnia spędzane w domu ;D Poza tym za dwie godzinki pewnie zobaczę synusia na usg :)

pytia fajnie że Cię podłączyli :)

ja ostatnio jak wstaję czuję kłucie od pachwiny prawej w dól jakby do no cholera wargi :-[ i takie to dziwne i jeszcze mnie jakoś gdzieś w środku kłuje głęboko czasami w stronę okrężnicy mówiąc ładnie

wogóle to ostatnio ma wrażenie jakby non stop chciało mi się siku a nieraz jak mały rąbnie to się boję że nie dojdę

ale to kłucie cosik mi się nie podoba

Nic nie mów o sikaniu, bo ja dzisiaj w nocy wstawałam do klopika 6 razy! A czasem jak mały bryka to mam wrażenie, że mi pęcherz zaraz wyleci...
Zapytam dziś gin o to kłucie.

reklama
ja się wściekałam na to wstawanie na siusiu na początku ciąży ale nie przypuszczałabym że na końcu też będę tak latać tyle że teraz jest mi do tego ciężej wstać...... ciężej o 12 kg ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry