reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a ja nie mogę spać znowu mi duszno a do tego nie wiem z czego nieziemsko boli mnie gardło tyle że siedzę w domu cąły czas ładnie wietrzę jak wietrzę to się ubieram ciepło nie wiem co jwest śłiny nie mogę przełknąć >:( >:( >:( >:( >:(

reklama
agao pisze:
i co Ci zaposał na to przeziębienie- ja na przeziębienie polecam metody domowe a nie jakieś leki , masz gorżczkę??????

Kazał mi kupić ascorutical i krople do nosa (sulfarinol) i dał zwolnienie :-) A dziś kataru jakby już nie ma..no i po co kupowałam te krople? ;D

ja gryzę czosnek i zaraz mnie skręci ale cholera od czego te gardło mnie boli nic zimnego ani nie piłam ani nie jadłam z mężem się juz nawet nie całuję odkąd tydzień temu bolało go gardło więc nie wiem co to za cudo

sulfarinol dobrze odrażnia nos ale jest dość silny

No to witam w klubie :-) Ja nawet nie próbuję zasnąc, bo przewracanie się z boku na bok jeszcze bardziej mnie męczy. Kiedy poczuję senność - dopiero wtedy pójdę.

A ten sulfarinol w sumie dwa razy po kropli psiknęłam do dziurek i kataru już nie mam, a jeszcze wczoraj rano lało mi się ciurkiem. Może pomógł? :-)

co za noc >:( nie dość, że obudziłam się o 3 30 to jeszcze z jakąś potforną zgagą i mdłościami, pomijając fakt, że cały czas czuję się tak jakbym się miała udusić >:( >:( >:( mam dosyć jeszcze mnie łapy bolą do granic możliwości......o wspaniały stanie błogosławiony!!!! idę dziś do lekarza i znowu usłyszę, że to typowe objawy w ciaży >:(

oj dziewczyny, dziewczyny, ale marudy sie z was porobily ;) Pamietam jak kilkanascie tygodnie temu wszystkie byly ciaza zachwycone... :laugh: Przypomniec sobie tamten zachwyt a nie skupiac na drobnych uciazliwosciach ;)

P.S. Ja tez znowu nie moglam zasnac, ale powoli sie do tego przyzwyczajam ;D

powoli daje do wiwatu zmęczenie materiałem i już nie mogę się doczekać spotkania z maluszkiem, może jeszcze zatęsknię za urokliwym czasem ciąży jak nie prześpię paru nocy z powodu płaczu malucha ale narazie mam dosyć bycia wielorybem ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry