reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ja sie jakas beksa robie siedze i tak mi lzy do oczu cisna same ::)
oprocz zgagi i ulewania-co mnie nie opuszcza i pojawia sie codziennie to nawet nie narzekam.......no moze jeszcze na to siusiu ::) a co najwazniejsze bol plecow odszedl w zapomnienie-no chyba ze siedze za dlugo np.przy kompie ;D

ja mam jakąś spiskową teorię dziejów, mam nadzieję że mi to tak szybko minie jak niespodziewanie przyszło, cały czas wydaje mi się że wszyscy są nastawieni na utrudnianie mi życia, a to że nie dostenę zwolnienia, a to znowu że napewno przy porodzie trafię na jakąś krowę położna itp itd

fionka - podejrzewam, że to wymyślanie problemów dopadło Cię z powodu nudy ;) U mnie podobnie, siedzę sama w domu do południa i wymyslam, do 1 wypowiedzi dorabiam 15 różnych opcji - co ktos chciał powiedzieć, oczywiście by mi dogryźć ;)
psychika ciążówki jest straszna ;)

oj osinko chyba możesz mieć rację, szukam sobie coprawda różnych twórczych zajęć ale to wcale nie przeszkadza mi w kombinowaniu i wymyślaniu czarnych scenariuszy,

ja nadal w nocy nie wstaje na siusiu- chociaz w dzien biegam co godzina. Dziwne to jakies. ::)

Raczej bardziej marudna tez sie nie zrobilam (zawsze troche bylam :) )

Ale za to dopadl mnie szal przemeblowywania mieszkania- chodze tylko po wszystkich pomieszczeniach i wymyslam jak je upiekszyc (to czasem dziwnie wyglada, bo potrafie np. 2 godziny kontemplowac jedna sciane :laugh: ). Juz mam w glowie prawie caly plan, w necie znalezione potrzebne produkty - wkurza mnie tylko to, ze niczego nie moge sama zrobic, bo ani dzwigac ani sprzatac mi nie wolno, a moj maz dobry czlowiek, ale strasznie powolny . Sama juz dawno bym wszystko zrobila, a tak to wlecze sie sie i wlecze :(

Ale sie zmeczylam. Poprasowalam ciuszki dla naszego synusia,ktore juz od 3 dni wisialy w lazience. Teraz bola mnie plecki. Musze szybko dokupic pieluszki tetrowe bo niedlugo juz chyba nie dam rady tak sterczec i prasowac. I tak na poczatek tylko ze 20 sztuk ale slowo daje ze uprasowalam 3 kaftaniki i juz ledwo stalam.

a wydawałoby się że takie malutkie to pójdzie szybko i bez wysiłku ;D a tu gucio wiem coś o tym bo też calutki ranek prasowałam i uchetałam się przy tym jak głupia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry