reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ja mam bardzo energiczną sunie więc codzienne spacerki mam zapewnione i bardzo dobrze bo gdybym nie miała pieska pewnie ciężko by mi było się ruszyć a tak nie mam wyjścia

a w związku z tym że idę dzisiaj miedzy ludzi tzn do lekarza to sobie rzęsy tuszem pociągnęłam....ale fajnie już zapomniałam jak to miło być troszkę podretuszowaną ;D

reklama
koga pisze:
to by się nadawało na temat jakiejś pracy naukowej - "Pracoholizm u ciężarnych. Przyczyny, rozwój i stadia rozpaczliwej tęsknoty." ;)

;D tak tęsknię, że aż podobno dostałam podwyżkę od 1.01.06 ;)
dyrektorka chciała mnie rozszarpać, jak prosiłam lekarkę z pogotowia, by mi nogę na miejscu nastawiła, bo nie chcę jechać do szpitala ;)

Kinga, u mnie z tym spaniem identycznie. Jak nie wyjdę choćby na 15 minut, to kiepskie szanse na przespanie nocy. W niedzielę poszliśmy z mężusiem na długi spacer i bardzo dobrze mi to zrobiło :)

mi nawet spacery nie pomagają...najpierw najpierw ok 10 h nie ma mnie w domu(szkoła + dojazdy) potem robienie jakiś notatek czytanie książek, a w nocy nie mogę spać...kładę się dotleniona i zmęczona,ale ze snu nici,bo mała urządza w brzusiu pokazy akrobatyczne....za to na wykładach pospałoby się, pospało ;D ;D ;D

no cóż będę wredna ale miło poczytać że nie tylko mi nieciekawie

bolało mnie gardło ale prawie odpukać już nie boli jednak znowu mi duszno i siedząc pod kołdrą się pocę a jak się odkrywam to mi zimno no istana menopauza zaraz się uduszę

dzisiaj mały od 5 rano prowadzi aerobik dla zaawansowanych ;D

noc do dupy była zasnęłam o 3 a obudziłam sie o 3.30 masakra teraz poce sie jak mysz ble

a ja właśnie wróciłam od gin, wszystko z dzidziusiem ok, ja jak zwykle wyniki badań do że tak się wyrażę - dupy i dalej siedzę w domu, narazie do 15 lutego ale myślę, że tak naprawdę już do końca

reklama
po 13 walnęłam gadkę na temat spaceru... pospacerowałam po domu, doszłam do kanapy w dużym pokoju, włączyłam "na chwilę" tv i.... wstałam na teleexpress.... Ale spacer... ciekawe jaka noc przede mną?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry