Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kaśka ja miałam doła przez dwa dni i nic mi nie pomagało (nawet wypróbowana metoda czyli zakupy) a dzisiaj obudziłam się jak skowronek, jeśli masz doła hormonalnego nie pozostaje ci nic innego jak przeczekać, no chyba że jest jakaś realna przyczyna to wtedy gorzej
a ja się dusiłam pociłam wczoraj poszłam na 5 minutowy spacer przejechałam się wozem i nie mam dusznośći chyba tlenu mi brakowało i jak się pezsłam po mrozie to jakoś mi lepiej już się tak nie pocę ciekawe jak długo to potrwa :
ale z ato trochę wczoraj połaziłam a tak cały czas leżałam więc bolą mnie niesamowicie biodre i spojenie łonowe
wczoraj olałam gardło i w ypiłam zimny sok i mnie dzisiaj gardło nie boli
poszłam spać o 1 i nawet nieźle mi się spało poza tym że bolesne było wstawanie na siusiu i przekręcaniesię jednak wolę tak niż bezsenność pocenie się i sapania
Coś to ciśnienie dzisiaj nie bardzo... W głowie się kręci, kawa nie bardzo pomogła (może gdyby była z prądem ;D ). Idę na pocztę bo przyszły jakieś ubranka dla malucha - mam nadzieję, że nie będzie dużo ludzi
Kaśka- pooglądaj sobie nowa "karocę", to może humorek wróci...
Spróbuj sobie wyobrazic, że już niedługo będzie w niej leżało takie coś piszczące i kochane...
tu chodziło o to, że jak kupowaliśmy wózek, to zakupy robili dziadkowie i sziadek strasznie wszystko przeżywał i oglądał po 15 razy. pomyślałam sobie o moim Tacie i mi się smutno zrobiło.
A mnie chce sie wyc bo obejrzalam teleexpress a tam " mamusia" wyzucila mała dziecinke na nago na mróz swierzo urodzoną, ja nie wiem co bym zrobila takiej matce , bym ja zbiła napewno, ale debil gdzie one sie rodza te wariatki.Dzisiaj bylam w szpitalu na oddziale ginekologicznym i widziałam jak dziewczyna płakala bo sama do domu bez dzidzi wychodziła i tak skojarzylam te dwie mamy
też widziałam telekspress i pomyślałam sobie że pewnie kobieta w głębokim szoku dopuki nie powiedzieli że już ma jedno dziecko i odebrane do niego prawa rodzicielskie.......