reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Aniam, ja w ostatnim miesiącu strasznie spuchłam, mam 16kg na plusie!!!
puchnie mi mordka, ręce, nogi, mam nadzieję, że szybko stracę te kg i wszystko się unormuje!

reklama
osinka pisze:
puchnie mi mordka, ręce, nogi, mam nadzieję, że szybko stracę te kg i wszystko się unormuje!

wq 37 tygodni uwazyłam o 18 kg więcej, 3 dni później miałąm 11 kg mnie - to było dzidzio i woda któa we mnie stała...

byłam jak mały słonik
szybko schodzi - gwarantuję

azik pisze:
osinka pisze:

wq 37 tygodni uwazyłam o 18 kg więcej, 3 dni później miałąm 11 kg mnie - to było dzidzio i woda któa we mnie stała...

byłam jak mały słonik
szybko schodzi - gwarantuję

no to mnie pocieszyłaś Azik!!! :D

to ja mam już 19 kg na +. Przecież to masakra! Wczoraj powiedziałam gince, że jej waga kłamie. Obejrzała mnie dokładnie i powiedziała, że to sprawka obrzęków.

Mój gin znów popatrzył wczoraj na moje nogi "zafascynowany" ;D Wcześniej to choć nogi miałam szczupłe :) Ja prawie nie jedząc (mam okropną zgagę) w ciągu 2 tygodni przybrałam 2kg :( więc to musi być woda, nie ma innego wyjścia..dobrze, że to mija..

ja mam nadzieje ze moje + kilogramy szybko zejda...mam ich 25 na plusie :O pocieszam sie ze to chyba woda, bo az tak strasznie sloniowato nie wygladam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry